USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельському міськвиконку звітували про тепло, житло і рух на дорогах

10 Жовтня 2008 18:00
У Ковелі відбулися чергові збори виконавчого комітету Ковельської міської ради. На порядку денному було майже 50 питань із різних сфер життя міста. Під час засідання прозвучали звіти по роботі підприємств, установ та організацій, а також питання щодо початку сезону опалення. Про це 10 жовтня інформують «Волинські Новини».
 
Найбільш обговорюваними питаннями стали звітності про підготовку господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період. За повідомленням директора ПТМ «Ковельтепло» Олександра Дружиновича, місто до опалювального сезону в основному готове, хоча зараз проводиться опалення тільки лікувальних закладів.
 
Як поінформували у прес-службі Ковельського міського голови, також йшла мова про безпеку руху на вулицях міста, розроблення схеми парковок у місцях великого скупчення людей. Окрім того, акцентувалася увага на русі скутерів, які створюють дуже великий відсоток ДТП.
 
Гострим було питання заборгованості по заробітній платі ковельських підприємств. Заслухали звіт від ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат», за яким тягнеться ряд порушень, а саме заборгованість по заробітній платі та невиконання зобов’язань перед інвесторами, які також були присутні на зустрічі.
 
Останні висловили своє невдоволення тим, що робота не виконується у строки. Однак чітких відповідей на запитання так і не почули, адже заступник директора все списував на свою непоінформаваність, мотивуючи це тим, що лише чотири місяці на посаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus