USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ковельську броварню» звинувачують у підтримці агресора

12 Грудня 2014 12:25
Мапу України на якій немає Криму, помітили ковельчани на вітрині "Ковельської броварні". Про це інформують наші колеги з Kowel.com.ua.

До редакції звернулися обурені ковельчани. Вони повідомили що на боковому вікні відомого в місті закладу "Ковельська броварня" намальована карта України. Обурення в мешканців міста викликав той факт що на мапі не було намальовано тимчасово окупованого Росією Криму. Як повідомили громадяни - цей факт вони розцінюють як позицію закладу, який підримує дії путінських агресорів.

Наступного дня скандальної мапи на боковій шибі "Ковельської броварні" вже не було. Хлопці бармени нічого про цей факт розповісти не змогли, адже тільки заступили на зміну і ніякої мапи вже не встигли побачити.

Нам вдалося отримати коментар Марії Костюк. Вона є одним з адміністраторів закладу, і власне з її ініціативи цей малюнок з'явився на вітрині.

Вона розповіла, що це відбулося в рамках благодійної кампанії. Марія Костюк вже не перший рік займається благодійністю, і ця скандальна карта, з її слів, відображає територію на якій зараз відбувається акція допомоги українським дітям. Волонтерка каже, Крим не є в межах гривневої зони і там просто не має можливості провести благодійну кампанію.

Адміністратор "Броварні" просить не шукати політичного підтексту у малюнку. Зрештою, він і провисів недовго.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus