USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковельським селянам не допоможуть через їхні ж скарги

2 Жовтня 2008 08:45
Фракція БЮТ у Ковельській районній раді виступила проти виділення коштів на часткове відшкодування збитків, нанесених господарствам селян у Ковельському районі стихією 14 липня. Про це 1 жовтня у коментарі для «Волинських Новин» розповів лідер цієї фракції Сергій Повар.
Як розповів депутат, 25 вересня на засіданні постійної комісії з бюджетних питань розглядали питання про виділення постраждалим ковельським селянам із районного бюджету 35 тисяч гривень та 136,5 тисячі з обласного. Однак БЮТівці не погодились із цим проектом, оскільки вважають, що ці кошти розподіляють необ’єктивно. За словами Сергія Повара, надходить багато скарг на те, що сума допомоги не відповідає степеню ураження господарства й у більшості випадків вона є однаковою для всіх.
Для врегулювання таких питань була створена комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку очолює Борис Андріюк. Однак, вважає пан Повар, вона не проконтролювала належним чином складання актів обстеження. Тому, за словами Сергія Повара, на сесії Ковельської районної ради 30 вересня прийняли зміни до бюджету без включення цих сум.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 2 Жовтня 2008 10:47
дайте хоч ці гроші, а то люди взагалі нічого не отримають. така тіпа "справедлива" партія БЮТ
Від партії БЮТ Показати IP 3 Жовтня 2008 09:24
Пане "Вінстон", читайте уважно повідомлення. Гроші люди на відшкодування наслідків стихії давно отримали і це добре, але керівництво району хотіло виплатити лише "своїм", та після розгляду скарг виплачено гроші всім постраждалим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus