USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани просять заборонити їздити вантажівкам через їхній двір

23 Липня 2018 13:35
Мешканці будинку на вулиці Сагайдачного, 20 просять обмежити рух транспорту, зокрема вантажівок через їхній двір, оскільки, з їх слів, він перетворився на автостраду.

Про це йшлося 23 липня під час постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як розповів директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, через двір на вулиці Сагайдачного автомобілі проїжджають на вулицю Дорошенка, там встановлені лежачі поліцейські. З його слів, на вулиці Дорошенка будуються дев’ятиповерхівки, сама вулиця є доволі великою.

Своєю чергою, заступник міського голови Костянтин Петрочук зауважив, що тупиковою вулицю Сагайдачного робити не варто, але варто обмежити рух великого габаритного транспорту двором.

«Там їздять вантажівки вагою 10-15 тон. На Сагайдачного, 20 маленький двір і дорога займає більшу частину двору. Там дітям немає де гратися. Можливо, не варто зовсім обмежувати рух, але хоча б обмежити рух вантажівок», - запропонував Костянтин Петрочук.

Як стверджують мешканці, на подвір’я будинку не можна пускати дітей, адже їхній двір «перетворився на автостраду», по якій їдуть вантажівки до будівництва.

Лучанин Юрій Адамчук, який мешкає на Сагайдачного, каже, що автомобілі об’їжджають «лежачий» поліцейський через доріжки, також автівки об’їжджають через клумбу, яку там спеціально облаштували. З його слів, мешканці викликали поліцію, але вона не могла вирішити цієї проблеми.

Відтак, члени комісії вирішили перенести розгляд питання на наступне засідання комісії, запросивши представників Житлобуд-2, ПАТ «Теремнохліб», доручити «архітектурі» розробити можливий проїзд через вулицю Дорошенка, минуючи вулицю Сагайдачного, дорчуити департаменту ЖКГ розглянути можливість внесення зміни до дорожньої схеми та встановити знаки обмеження швидкості і обмеження руху великогабаритного транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бачу Показати IP 23 Липня 2018 15:05
А чи часом це не спеціальна домовленість з владою про створення ще однієї дороги (чи навіть двох, як нам розповідали забудовники) до Житлобуд 2 "Зелений масив", мета якої створення цієї дороги за рахунок місцевого бюджету, а не з казни Житлобуд 2? Бо людям то дійсно заважають багатотонні авто, але наврядчи це дійшло до преси з їхньої подачі!!! Я тільки "за" покращення доїзду і створення нових розумних, зручних шляхів, але хай цим займуться Теремно і Житлобуд 2, а не з місцевого бюджету!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus