USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельський вбивця 21-річної дівчини сяде за ґрати довічно

8 Липня 2018 13:23
Максимально суворий термін ув’язнення присудили 33-річному волинянину за вбивство дівчини. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Три роки тому у місті Ковелі поруч з лісосмугою знайшли тіло 21-річної жительки іншої області. У вбивстві обвинуватили її знайомого, який купив у загиблої три футболки по 100 гривень і нібито не захотів віддавати борг.

Незадовго до трагедії дівчина приїхала на Волинь з Полтавської області, і проживала в Ковелі у знайомого.Постраждала займалася продажем речей через мережу Інтернет. Щоби не повертати гроші, вбивця вирішив позбавити дівчину життя. Зловмисник заманив дівчину в лісосмугу, де наніс їй кілька ножових поранень. Прикривши тіло гілками та поліетиленовими пакетами, зловмисник забрав у вбитої мобільний телефон та ключі від квартири. З помешкання дівчини вбивця викрав ще й ноутбук, який пізніше здав у ломбард.

Тіло убитої знайшли у лісосмузі за тиждень після смерті. За три дні після того, як виявили убиту, затримали і підсудного Івана. Спочатку чоловік зізнався у страшному злочині, але згодом заявив, що ці зізнання з нього вибили.



Родичі підсудного у приватній розмові з журналістами кажуть, що Іван купив у дівчини три футболки по 100 гривень. Однак не вірять, що ця сума могла бути мотивом, аби зарізати людину.

Також кажуть, що значну роль у такому повороті слідства відіграв державний адвокат. Він нібито давав поради, які були спрямовані не на захист, а навпаки, в результаті чого чоловік отримав довічне.

Що ж до доказів, навіть самі правоохоронці зазначають, що зібрати їх практично неможливо, адже з моменту вбивства до часу, коли знайшли тіло, минув тиждень. Усе, що могло б конкретно вказати на вбивцю, знищила сама природа.

На засіданні суду 7 липня підсудний не переставав міряти кроками засклену клітку. Заборонив себе знімати. На запитання, чи бажає висловити свою версію журналістам, відповів: не зараз.

Відібрати в іншої людини життя – це найстрашніший злочин. Довічне ув’язнення – найвища міра покарання.

Журналісти будуть слідкувати, який остаточний вирок цьому чоловікові виголосять судді.

Суд першої інстанції оголосив підсудному пожиттєвий термн за гратами.Але апеляція таке рішення скасувала. І зараз цю справу розглядає колегія суддів. Після першого рішення минуло два роки, проте нового вироку досі не зачитали.

До слова, зловмисник у минулому мав проблеми із законом, і був судимий за вчинення крадіжки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитрл Показати IP 8 Липня 2018 15:06
Кинути у вольєр з тиграми цього нелюда!
Чучундрий Показати IP 8 Липня 2018 22:11
А если б воевал в АТО, отделался бы штрафом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus