USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельський виконком відмовився працювати «прозоро»

8 Червня 2017 15:55
Ковельський міський виконавчий комітет не захотів ввести до свого складу двох членів громадськості. Окрім того, члени виконкому вкотре відмовилися від проведення засідань у відкритій формі, а саме, від аудіо та відеозаписи засідань.

Про це написала у Фейсбук Олександра Ткачук, помічниця депутата Ковельської міської ради від партії УКРОП Ігоря Пініса.

Так, як заявив під час засідання виконкому депутат міськради Ігор Пініс, комітет у тому складі, в якому він є зараз, працює непрозоро. А саме, «не ведуться аудіозаписи та відеозаписи засідань, що дозволило б усім громадянам міста мати доступ до ознайомлення із прийнятими рішеннями та чітко бачити позиції членів виконавчого комітету Ковельської міської ради».

Проте члени виконкому одноголосно відмовилися від ведення аудіозапису та відеозапису.

«Одноголосно усі члени виконавчого комітету Ковельської міської ради - проти того, щоб громада контролювала діяльність виконкомі. Мотивації відмови від ведення аудіозапису та відеозапису жоден із членів виконавчого комітету надати не зміг. На жаль, в черговий раз наша влада продемонструвала своє небажання бути народною», - пише Олександра Ткачук.

Окрім того, депутат вкотре, за останні півтора року, виніс на засідання виконавчого комітету Ковельської міської ради питання щодо включення до складу двох представників громадськості міста.

Зі слів Олександри Ткаченко, у листопаді-грудні 2015 року близько 25 громадських організацій міста під час зібрання вибрали двох кандидатів, яких запропонували включити до складу виконкому. Зокрема, пропонували такі кандидатури Микола Печенюка та Людмилу Васковець.

«Але наш Ковельський міський голова Олег Кіндер проігнорував думку громадськості міста та наперекір усім ввів у склад викнавчого комітету Ковельської міської ради тільки запропоновані ним кандидатури», - наголошує Ткаченко.

Пропозиція з прохання включити цих двох представників громадськості до складу виконкому прозвучала і на сьогоднішньому засіданні.

Проте, і цього разу, зі слів помічниці Ігоря Пініса, члени виконкому відмовилися це робити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковель Показати IP 8 Червня 2017 17:33
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus