USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Ковельський район просить оптовий сільгоспринок

4 Лютого 2009 09:46
Депутати Ковельської районної ради прийняли звернення щодо організації оптового ринку сільськогосподарської продукції саме на території Ковельщини. Про це 3 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
 
Звернення щодо створення постійно діючого оптового ринку сільгосппродукції пропонувалося направити голові Волинської ОДА Миколі Романюку та голові Волинської обласної ради Анатолію Грицюку. У тексті документа йдеться, що вже зарезервовано на території Колодяжненської сільської ради Ковельського району земельну ділянку площею 15 гектарів. Очільників області просять сприяти в організації оптового ринку на Ковельщині.
 
За словами голови Ковельської райдержадміністрації Валентина Скуби, це має бути серйозний інфраструктурний проект. Голова Ковельської районної ради Микола Гайдучик зазначив, що якщо такий ринок буде створено, то можна розраховувати і на кошти з державного бюджету.
 
Депутати пропонований текст звернення схвалили, проте до адресатів ще додали Кабінет Міністрів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus