USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кожен лучанин може змінити своє місто

15 Листопада 2015 07:00
Виборча кампанія втомлює як політиків, так і звичайних громадян. Однак вибори – це можливість вплинути на майбутнє життя Луцька. Про це інформують Хроніки Любарта.

Засилля реклами, інформації, рекламних листівок, розмов, переконань і протиріч – створюють у голові хаос, а ще – повне небажання йти на вибори. Втім, брати участь у виборчому процесі – необхідно. І ось чому.

1. Кожен голос – важливий. В історії місцевих виборів нерідко траплялися ситуації, коли ім’я переможців і переможеного кандидата розділяли лише кілька десятків голосів. Тому фраза «мій голос нічого не вирішує» – оманлива. На жаль, таку позицію займають багато українців. І дарма, адже уявіть, що якщо усі, хто не бажає голосувати, таки прийдуть на виборчі дільниці? Це допоможе отримати подекуди навіть непрогнозований результат, привести нові обличчя, а, отже, нові ідеї та можливості.

2. Не прийшов на вибори – отже, віддав свій голос. Чи можете ви бути упевнені в тому, що ваш бюлетень не використають нечесні політики, якщо ви проігноруєте вибори? Єдиний спосіб запобігти таким махінаціям – це прийти на вибори і самостійно засвідчити власне волевиявлення.

3. Особисті рішення – особиста відповідальність. Втікати від відповідальності – значить перекладати її на плечі комусь іще. А потому не варто нарікати на погані умови життя, недолугих політиків чи рішення, які ви не підтримуєте. Як можна сподіватися на чиюсь відповідальність, якщо ви самі не в стані реалізувати свої громадянські права.

4. Саме право бути почутим – одне з головних гасел революційних подій в Україні. Можливість контролювати представників громади, яких ми обрали – це і називається громадянським суспільством, до якого ми так прагнемо. Утім, ігноруючи вибори, ми свідомо нехтуємо цим правом.

5. Активна позиція – запорука змін. Можна бути осторонь політичних процес, можна не цікавитися іменами політиків. Втім, у моменти, коли країна потребує змін, необхідно і самому бути активним і готовим до нового. Адже від того, на скільки професійних та рішучих людей ми оберемо – залежить майбутнє міста, якісь медичних послуг, освіта дітей, чистота та комфорт у місті.

Вибори – це можливість вплинути на майбутнє життя Луцька. Не проґавте цей шанс! Прийдіть на вибори 15 листопада, ми обиратимемо нового міського голову Луцька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Важливо! Показати IP 15 Листопада 2015 08:52
Нехай переможе Товстенюк, Бог бачить - хороша людина)! Щирю вірю, що він просто не дасть нікому красти, а тоді все буде гаразд!
))) до Важливо! Показати IP 15 Листопада 2015 09:50
Не сміши !
авжеж Показати IP 15 Листопада 2015 09:52
Ми не обиратимемо нового кота в мішку.
Фотін Показати IP 15 Листопада 2015 09:54
Бажаю перемоги !!!!!! Місто гідне змін !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus