USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Кожен з нас щось може»: у Луцьку вп’яте відбудеться «Дмитрук Лучеськ півмарафон»*

20 Липня 2020 20:07
6 вересня 2020 року у місті Луцьку відбудеться ювілейний, 5-й Dmytruk Luchesk Half Marathon. Традиційно, організаторами стали компанія «Дмитрук» та спортклуб «Лучеськ» за підтримки та під патронатом Луцької міської ради. Цьогоріч безкоштовну участь у півмарафоні зможуть взяти медики швидкої, поліцейські, пожежники, учасники АТО та люди з інвалідністю.

Як повідомили організатори, ще 5 років тому вони мали обмаль досвіду щодо проведення таких подій. Проте було нестримне бажання зробити все гарно, відповідально, зі змістом.

«Ми бігали самі, бачили незабутні перемоги, захоплювались силою духу, тренувались і кидали на півдороги… Що зрозуміли за весь цей час? Що головна ідея повинна стосуватися кожного. «Немає нічого неможливого», «відчуваєш, що здатен на все», «не хочеш, щоб це закінчувалось, хочеш побути в атмосфері свого персонального тріумфу» – ось, що говорять люди, які подолали дистанцію півмарафону. То чому б не зробити цю ідею – головною?» – кажуть організатори.

Основний посил DLHM 2020: «Кожен з нас щось може». Цьогорічний півмарафон – про цінність кожної людини, емоції, чуйність, здатність на щось важливе. Про те, що часом важливіше бути підтримкою, аніж бігуном, цінніше вчасно протягнути стаканчик води, аніж бути компанією на трасі.

Організатори кажуть, що вони довго зважувались і думали, чи варто проводити цю подію і дійшли висновку, що за умови, коли карантинні обмеження не будуть посилені, вони зможуть забезпечити належне відповідальне проведення півмарафону. Відтак, цьогоріч у кожен стартовий пакет додасться антисептик, траса матиме більш «витягнутий» вигляд, аби дати бігунам можливість розтягнутись і не бігти групами. Також організатори дійства надихнулися прикладом Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення, який проводить тренування у звичному режимі та не припиняє пропагувати здоровий спосіб життя.

Згідно з власною корпоративною філософією, цьогоріч організатори півмарафону вирішили зробити реєстрації безкоштовними для працівників особливо важливих служб міста. Під цю категорію віднесли медиків бригад швидкої допомоги, поліцейських, пожежників. Не забули і про учасників АТО – вони теж мають опцію безкоштовної реєстрації. Силою духу людей з інвалідністю вони захоплюються не менше, тож безкоштовні реєстрації для них залишаються доступними, як і було раніше.

«Кожен з нас особливий. Кожен з нас – і бігун, і просипач тренувань, кожен – подавач води і кожен – стрімер, кожен аніматор і кожен – замислений мрійник. Що б ти не робив, ти – важливий, ти – потрібний, ти можеш змінити все. Супергерой цьогорічної події – кожен з нас. У добру путь!» – закликають організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
velorun Показати IP 17 Вересня 2020 15:24
Приймав участь в п'ятій редакції https://androshchuk.com/luchesk-half-marathon/ півмарафону в Луцьку. Класний півмарафон особливо сподобався маршрут півмарафону Luchesk Half Marathon ну і рівень організації був досить непоганий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus