USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Кожен третій інтернетник зізнався в незаконному скачуванні музики

30 Липня 2009 16:26
Приблизно третина користувачів Інтернету протягом останніх трьох місяців хоч б один раз викачувала з Мережі піратську музику. Про це повідомляють 30 липня «Волинські Новини».
Як інформує TorrentFreak із посиланням на дані аналітичної компанії Interpret, у дослідженні Interpret брали участь приблизно 64 мільйонів людей. 36% із них, або 24 мільйони людей, зізналися в незаконному скачуванні музики з Інтернету, – пише сайт ТСН.
Серед користувачів, що викачують піратську музику, дев’ять відсотків протягом останніх трьох місяців легально придбали хоч би один альбом. Окремі композиції за цей же період придбали 16% любителів безкоштовної музики.
Ледве менше половини учасників дослідження Interpret вважають, що музика, яка продається в Інтернеті, має бути дешевшою за композиції на фізичних носіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонімc Показати IP 31 Липня 2009 09:20
я тільки і піратську качаю :)Хоча якби продавались то б купив, бо важко найти альбомчик улюбленої музики у продажі, наприклад Scorpions, Кино... В продажі в основному попаса вонюча, а вона мені і на халяву не цікава... І зверніть увагу, що з піратсвом найкативніше боряться представники попси, бо це їхнє бабло! А нормальні люди співають не заради грошей, а для души! І вони вдовольняються продажами своїх альбомів не зважаючи ні наяке піратство...
Анонім Показати IP 31 Липня 2009 09:52
Здесь о настоящем авторе песни про небо голубое и город золотой. Пусть с.аная попса учится, как надо - чувак скрывал свое авторство, издавал "средневековую" музыку тупо как исполнитель, только чтобы его музыка дошла до людей. Эх! Были люди в наше время... http://bujhm.livejournal.com/164452.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus