USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Вже сьогодні: у Луцьку – вечір Кантабіле» та «Простору музики»

24 Лютого 2016 08:18
«Зіграй мені мелодію дощу» – концерт з такою назвою відбудеться сьогодні у Волинському обласному академічному театрі ляльок.

Це – спільний концерт академічного камерного оркестру «Кантабіле» та дуету «Простір музики».

Концерт відбудеться в середу 24 лютого, о 19:00.

Дует Сергія Мороза та Ігоря Якубовського має стаж композиторської та виконавської діяльності більше 25 років. Музика покладена на вірші Ліни Костенко, Ніни Горик, Василя Слапчука, Тетяни Яков’юк, Ростислава Радишевського, Олени Ясинецької, Катерини Матвеєвої, Данила Кулиняка, Оксани Дзери, Анатолія Тарана, Миколи Удовиченка, не лишить байдужими. Дует працює в різноманітній жанровій стилістиці сучасної акустично-електронної музики (від фольклору до джаз-року).

А «Кантабіле» уже давно полюбились волинянам, про що свідчить не єдиний аншлаговий концерт. Феноменальна здібність передавати енергетику музичного твору в анотаціях, бездоганне володіння художнім словом і артистизм Товія Рівця завжди створюють неповторну ауру під час концертів камерного оркестру «Кантабіле».

За останні роки оркестром були підготовлені та успішно запрезентовані різноманітній слухацькій аудиторії десятки концертних програм, які охоплюють всю стильову палітру камерної та вокально-інструментальної музики від барокко до музичних стилів ХХ століття, від романсу до симфонії багатьох композиторських шкіл Європи та Америки.

Квитки можна придбати у касі філармонії на Театральному майдані та у кіосках преси. Телефони для довідок: 24-02-41, (095) 206 75 88, (093) 532 34 08.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus