USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кожен третій волинянин – пільговик

25 Липня 2008 19:57

Заступник начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Світлана Ремезовська під час засідання колегії відповідного управління 25 липня прозвітувала про стан забезпечення пільгами тих категорій волинян, які мають на них право, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За інформацією, оприлюдненою пані Ремезовською, всього на Волині – 364 тисячі громадян, які користуються пільгами різного ґатунку. Дані про них вносяться у відповідний єдиний державний реєстр.
 
Проблемним наразі є питання забезпечення автомобілями інвалідів. Якщо у першому півріччі минулого року на цю потребу держава виділила 51 авто, то за аналогічний період цього року – лише 7. В якості гуманітарної допомоги інваліди отримали 14 автомобілів. Проте незабаром має надійти 45 автомобілів «Славута», придбаних за державний кошт.
 
За інформацією управління, у Шацькому і Ратнівському районах трапляються порушення права на пільговий проїзд.
 
Начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимир Кец звернув увагу на іншу проблему. На його думку, близько половини коштів, виділених на ремонт осель ветеранам та інвалідам війни, використовується на місцях неефективно. Особливо на цьому поприщі «відзначили» Турійський і Луцький райони, де практично взагалі не використано кошти на ремонт будинків для цих пільгових категорій. У результаті десятки інвалідів війни і ветеранів постійно звертаються до голови Волинського ОДА за допомогою у вирішення проблеми. Володимир Кец доручив своїм підлеглим із районів та міст області розібратися і вирішити це питання щодо ремонту осель.
 
Довідково:
 
За даними Головного управління статистики у Волинській області, станом на 1 червня на Волині нараховувалось близько 1 мільйона 36 тисяч жителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus