USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

КП «Ласка» просить 2,3 мільйона на 2018 рік

14 Грудня 2017 10:05
Фінансування для комунального підприємства «Ласка» мають намір закласти в програму охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин на 2017-2018 роки.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 13 грудня.

Керівник підприємства Богдана Новарчук розповіла, що на підприємство виділили 1,2 мільйона гривень, в наступному році пропонує збільшити суму до 2,3 мільйона гривень.

«Передбачені кошти нам будуть потрібні на харчі для тварин, медикаменти, та на реалізацію грантових проектів. Кошти на відлов тварин ми не закладали у програму», - розповіла Богдана Новарчук.

Члени комісії поцікавилися, яка доля притулку для собак, адже з міської казни вже виділили на нього 800 тисяч гривень.

На це Богдана Новарчук відповіла, що з Міністерства екології вже надійшло 500 тисяч гривень й більше 2 мільйонів гривень мають намір виділити у наступному році.

ЧИТАТИ ЩЕ: У КП «ЛАСКА» ЗАБИРАТИМУТЬ СОБАК, ЯКИХ ГОСПОДАРІ ВІДПУСКАЮТЬ ГУЛЯТИ МІСТОМ

«Нас запевнили, що від фінансування не відмовляються, надіслали відповідний лист. Однак зараз черга за депутатами Верховної Ради, які мають внести певні законодавчі зміни, адже Міністерство екології нині може фінансувати лише державні установи, а ми - комунальна структура», - пояснила посадовець.

Нагадаємо, нещодавно КП «Ласка» виграло грант від Євросоюзу, який передбачає виділення КП 90 тисяч євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 14 Грудня 2017 10:44
А рот не порветься
БіДа Показати IP 14 Грудня 2017 21:04
Здати кошеня в притулок ласка коштує 400 грн !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus