USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У КП «Ласка» забиратимуть собак, яких господарі відпускають гуляти містом

5 Грудня 2017 11:28
Не випускати домашніх тварин на самовигул закликає власників собак керівник КП «Ласка». Працівники підприємства забиратимуть таких тварин з вулиць, реагуючи на звернення лучан.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови 5 грудня.

Керівник КП «Ласка» Дана Новарчук відзначила, що підприємство створене для того, щоб захищати інтереси мешканців Луцька. З її слів, вчора у місті знову активно оговорювали роботу підприємства через те, що на КП «Ласка» забрали собаку, який бігав центром міста.

Якщо на підприємство надходить звернення, працівники виїжджають та забирають тварину з вулиці. Тому вона наголосила, звертаючись до власників собак: якщо тварини знаходяться на самовигулі, їх також забиратимуть. Не може, мовляв, бути таких випадків, як два тижні тому, коли ротвейлер гуляв сам по собі і діти не могли зайти в садочок. Власників тварин Дана Новарчук закликала не випускати собак у самовигул, тому що таких тварин відловлюють, забирають у притулок та шукають їм родину. Приклад вона закликала брати з власників тварин, які організували перший у місті майданчик для вигулу собак поблизу РАЦСу. За собаками потрібно прибирати і не випускати їх у самовигул.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 5 Грудня 2017 12:14
Оце добре !
Супер Показати IP 5 Грудня 2017 13:37
Напишіть ще будь ласка на який номер дзвонити.
вовк до Супер Показати IP 5 Грудня 2017 18:30
головой в рельсу звони ідіот
Дівчина Показати IP 7 Грудня 2017 08:17
Банато собак без нагляду гуляє на території районної лікарні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus