USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Краєзнавець з Волині став лауреатом премії імені Героя України

15 Липня 2015 17:55
Волинянин став Лауреатом Премії імені академіка Петра Тронька. Про це повідомляє ВОДТРК.

Лауреатом премії академіка Петра Тронька у номінації “висвітлення науково-краєзнавчої та громадської діяльності академіка Петра Тронька (дослідження проблем історії міст і сіл України, теоретичного та практичного краєзнавства)" 2015 року став голова правління обласної організації Національної Спілки краєзнавців України, завідувач кафедри документознавства і музейної справи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, кандидат історичних наук, професор, заслужений працівник освіти України Геннадій Бондаренко.

До слова, 2015-го виповнилося 100 років від дня народження Героя України, академіка Петра Тронька. А 13 липня, в приміщенні Інституту історії України НАН України Національна спілка краєзнавців України вручила Премію імені академіка Петра Тронька НСКУ 2015 року.

Загальноукраїнська Премія імені академіка Петра Тронька Національної спілки краєзнавців України присуджується з 2013 року щорічно окремим краєзнавцям за вагомий внесок у справу вивчення, дослідження і популяризації історико-культурних і природних багатств рідного краю у чотирьох номінаціях. Лауреатів визначає президія правління НСКУ. Усім нагородженим присвоюється звання „Лауреат Премії імені академіка Петра Тронька” з врученням диплома, почесного знака і грошової премії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 16 Липня 2015 00:29
Щиро вітаю із заслуженою нагородою керівника найкращої в державі обласної організації Національної спілки краєзнавців України, прекрасного організатора сучасних літописців нашої історії, чудового педагога і вченого-дослідника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus