USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кремль незабаром усуне Захарченка, - заступник командувача АТО

21 Квітня 2015 08:46
Дні лідера бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка полічені і Кремль активно шукає йому заміну. Серед можливих претендентів називається бойовик Мозговий.

Про це заявив заступник командуючого АТО полковник Валентин Федичев, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Донецької облдержадміністрації.

"Доля "лідерів" терористів, яких Москва знімає з їх бандитських "посад", у кращому разі - в'язниця. Захарченко цього боїться і зі шкіри геть лізе, щоб довести своїм кремлівським господарям нескінченну відданість і готовність виконувати найбрудніші доручення своїх кураторів. Одним з таких кремлівських завдань є пошук і фабрикація "фактів" про "грубі порушення" Мінських домовленостей з нашого боку. Саме з цією метою черговий лідер-невдаха вже більше тижня щодня дивує світ своїми "сенсаціями" про штурм Донецька українськими силовиками", - сказав Федичев.

З його слів, чого тільки не робив Захарченко для провокування "наступу сил АТО", "укро-фашисти" мало того, що не зрушили з місця, так вони ще і своїм вогнем на вогонь цих бандитів відповідають тільки в крайніх випадках.

Федичев зазначив, що Захарченко віддав наказ відкрити вогонь з території міста Ясинувата по Авдіївці з бойових машин "Град". Бандити стріляли одночасно з двох установок і випустили 14 снарядів.

"Також бандити Захарченка безпосередньо з Донецька вели вогонь з 122-мм артилерійських систем з території Донецького аеропорту - з гармат і танка, з села Жабуньки - з танків", - додав Федичев.

Він підкреслив, що бойовик Захарченко демонструє повне небажання робити хоч якісь кроки для встановлення миру на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus