USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розшукують засудженого бойовика «ДНР», якого викрила волинська СБУ

15 Вересня 2018 11:51
Токмацький районний суд Запорізької області засудив бойовика терористичній організації «ДНР» до десяти років позбавлення волі заочно, якого викрили працівники СБУ із Волині.

Про це повідомили у прес-службі УСБУ у Волинській області.

Працівники контррозвідки встановили, що у вересні 2014 року мешканець Амвросіївського району Донецької області приєднався до незаконних збройних формувань. Перебуваючи у складі бандформування він брав участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції поблизу села Біла Кам’янка Старобільського району Донецької області.

Згодом обіймаючи «посаду командира взводу» зловмисник організовував незаконні спостережні пункти бойовиків, а також здійснював підготовку «підлеглих».

Суд визнав учасника угруповання винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-1 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Початок терміну відбування покарання обчислюватиметься з дня його затримання та приведення судового вироку до виконання.

Засудженого оголошено в розшук.

Викриття протиправних дій зловмисника проводилось Управлінням СБУ у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 15 Вересня 2018 16:55
Заї*ісь фото, всіх взнав!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus