USD 39.85 40.20
  • USD 39.85 40.20
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

КрілЄЦ підставить Ющенку своє плече на президентських виборах

26 Липня 2008 13:43
Партія «Єдиний центр» підтримає Віктора Ющенка на наступних президентських виборах, – повідомляє 25 липня «Українська правда».
Про це заявив лідер партії «Єдиний центр» Ігор Кріль у ході Інтернет-конференції на порталі Ліга. net.
«Я не сумніваюся в тому, що Віктор Ющенко буде одним з кандидатів, він буде підтриманий «Єдиним центром» і він обов’язково переможе на наступних виборах», – сказав він.
Кріль також зазначив, що на вибори 2007 року «Наша Україна» йшла разом із Президентом Ющенком.
«Виборці голосували за «Нашу Україну», голосуючи за Віктора Ющенка. Після виборів, на жаль, у багатьох моїх колег по фракції відбулася переорієнтація на іншого лідера – Юлію Тимошенко. Саме моральну претензію виборці, які голосували за «Нашу Україну», можуть висувати цим народним депутатам, а не членам «Єдиного центру», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus