USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вдова Маккейна буде спостерігачем на президентських виборах в Україні

30 Березня 2019 15:59
До Києва прибула вдова американського сенатора Джона Маккейна Сінді Маккейн, яка у складі місії Міжнародного республіканського інституту буде спостерігачем на президентських виборах.

Про це вона написала в Twitter, повідомляє УНІАН.

«Я не знаю кращого способу вшанувати пам’ять свого чоловіка, ніж демонструвати постійну підтримку свободи в країні, якою він так глибоко переймався», – написала Маккейн.

Вона зазначила, що пишається бути у складі місії спостерігачів за виборами від IRIGlobal (Міжнародний республіканський інститут розвитку свободи та демократії у світі).

«Джон був гарячим прихильником українського народу і його волі. Він назвав свій візит в Україну під час Євромайдану «одним з найдорожчих досвідів, який коли-небудь мав», – додала Маккейн.

Маккейн разом з Даніелем Твінінгом буде очолювати місію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Понаїхало дармоїдів Показати IP 30 Березня 2019 16:20
Ну ,звісно ж ,це генеральна репетиція ,бо наступного разу хоче балотуватися у президенти , от й клеїть усякі мази...теж хоче диктувати ,хто буде міністром мевесе у нас...губу не дуру має...
Валентина до Понаїхало дармоїдів Показати IP 30 Березня 2019 16:59
А що тут дивного, ми ж не в ДНР. У всьому світі так, спостерігачі звідусіль, окрім країни-агресора
Ну-ну.... до Валентина Показати IP 30 Березня 2019 17:36
Все ,каші в твоїй макітрі добре намішано...вистачить ще на 5 років
Макар до Ну-ну.... Показати IP 30 Березня 2019 18:52
А що ви проти спостерігачів???
Дядько Показати IP 30 Березня 2019 19:42
Тітко Сінді, приїжджайте до нас краще як туристка! Піднімете трохи нашого дрібного підприємця вмістом вашого гаманця з хорошої заокеанської пенсії і бізнесових бенефітів. От тоді ми вам будемо справді раді, а все решта нехай залишається з вами у вашій країні. Прагматично і справедливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus