USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Кромберг енд Шуберт»: історія десяти літ

20 Жовтня 2015 09:33
Завод «Кромберг енд Шуберт» є іноземною інвестицією на Волинь та частиною світової команди із підприємствами у багатьох країнах усього світу - Австрії, Німеччині, Польщі, Румунії, Македонії, Китаї. Усі заводи, у тому числі й український, можуть похизуватися новітнім обладнанням та кваліфікованим персоналом. Не лише належні умови праці, але й сучасний медпункт, їдальня є запорукою успішності кожного та й підприємства в цілому.

МОЛОДИЙ, АЛЕ ВЖЕ НЕ «ЗЕЛЕНИЙ»

Незважаючи на те, що «Кромберг енд Шуберт» існує лише десять років, підприємство впевнено посіло своє місце на ринку виготовлення кабельних систем та сформувало свою корпоративну культуру.


«Розвиток останніх п’яти років показав, що ми постійно рухаємося вперед, і нам потрібно розширюватися. Так, ми уже відкрили новий завод у Житомирі. Щодо того, чому не ще один у Луцьку, то відповідь очевидна – вичерпний ресурс працівників.

Сьогодні ми забезпечуємо роботою понад 5,5 тисячі волинян. Це велика кількість робочих місць, тому додатковий проект - на мінімум 2 тисячі робочих місць - для Луцька занадто великий.

Стандарт нашого заводу такий, що ми вчимо людей, які хочуть приєднатися до нашої команди, незалежно від місця народження, попередньої роботи, освіти та соціального статусу.

Усі бажаючі вивчають теорію, підтверджують знання під час тестування та тиждень практикуються на лінії.

Позиція заводу, та й моя особиста така, що ми даємо шанс усім працівникам стати керівниками. Так, з’являється нова керівна вакансія в офісі - й ми подаємо інформацію на першому поверсі на виробництві. Як наслідок цього, 70% наших керівників – це люди, які вийшли з виробництва. Для прикладу, ми пишаємося нашою Вікторією (керівник виробничого відділу Вікторія Пазичук, - ред.), яка вийшла з монтажної лінії і тепер відповідає за всю продукцію, за мільйони євро щодня, керує 5 тисячами людей. Це підтверджує мої слова», - розповідає технічний директор ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» Славомір Качмарек.
КАР’ЄРНИЙ РІСТ – ЗАПОРУКА УСПІХУ

Щодо того, як простому працівнику стати керівником, та й більше – сконцентрувати у своїх руках мійльони євро, із власного досвіду розповідає сама Вікторія Пазичук.

«10 років тому я закінчувала четвертий курс філології, та стояла на роздоріжжі життєвого шляху. Усі мої думки були лише про майбутнє, про подальше працевлаштування. Хотілося врешті-решт стати самостійною.

Зваживши на те, що на Волині ринок праці не надто привабливий, розглядала різні варіанти. Моя мама теж шукала роботу, і пішла на «Кромберг енд Шуберт» та взяла анкету й мені. Так вийшло, що першій мені зателефонували, і я працевлаштувалася. Стала на лінію, мотала, як і всі, хто вперше приходить до нас. Звісно, перші дні було важко, бо ж нова робота, але незабаром увійшла в ритм, багато навчилася. Я переборола себе, коли інші здавалися. Але, як відомо, – терплячим дістається найкраще. Тож результат не примусив себе довго чекати. Далі я перейшла у відділ якості контролером, потім - у виробничий відділ, стала керівником. Так, тут я вже 10 років працюю", - розповідає Вікторія Пазичук.

З її слів, кожен, хто сюди приходить, має можливість кар’єрного росту, єдине що для цього потрібно – це терпіння, лояльність до підприємства, розуміння та працелюбність.

«У нас, мабуть, одне з небагатьох підприємств в області, де «біла» бухгалтерія, ми працюємо за встановленими

правилами гри, без підкилимних перипетій», - ділиться пані Вікторія.
Та додає, що європейські цінності та німецькі стандарти, де дбають і про якість товару і про людей – це кредо усього виробництва.

ФІНАНСОВА ПЕРСПЕКТИВА – ПРОЗОРІСТЬ ТА ЧЕСНІСТЬ

Щодо грошового аспекту підприємства, то, зі слів фінансового директора ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» Олександра Шаварського, цього року завод планує заплатити 0,5 мільярда гривень податків у казну держави.

«Торік ми заплатили близько 250 мільйонів гривень, я думаю що цього року ми заплатимо біля півмільярда податків.

Загалом, за роки свого існування ми пройшли такі фази розвитку: створення, коли впродовж року ми працювали на орендованій площі 500 метрів квадратних, потім купили приміщення близько 16 тисяч метрів квадратних, з 2008-го року почали говорити про розширення й у 2011 році збільшили потужність на третину, добудували ще 10 тисяч метрів квадратних. Окрім того, ми орендуємо площі на «Модерн-Експо». І зараз настав ще один етап – відкриття нового заводу в Житомирі.

Наші працівники стали справжніми фахівцями, поїхали у відрядження в Румунію. Зауважу, що чимало людей мають можливості лишатися за кордоном, німці бачать, що ми не гірші за так званих «старих європейців». Тому і наші працівники затребувані в Німеччині, Китаї.

У нас стабільна зарплата, за ці 10 років – жодної затримки, навіть через технічні моменти. Окрім того, ми створюємо безпечні умови праці, які забезпечуються науково-підтвердженими вимогами облаштування робочих місць. Також щороку наш завод проходить аудит від таких брендів як «Mercedes-Benz», «BMW», «Volkswagen». А вони звертають особливу увагу на якість навчання та умови праці, це завжди турбувало європейців. Ми отримуємо завжди позитивні звіти, так звані «зелені». Щодо шкідливості місць, то 99% вважаються безпечними, лише кілька місць вважаються наполовину небезпечними. Також ми забезпечуємо безплатний довіз, навіть у ті села, куди маршрутки не їздять. Наші жінки казали, що вони окрім роботи, мають можливість в Луцьку закупитися найнеобхіднішими речами, адже в селах і дорожче, і не все є», - говорить Олександр Шаварський.
Він додає, що кістяк «Кромберга» – ті перші сто працівників, які прийшли сюди вперше десять років тому. Тепер усі вони займають керівні посади.

ЄВРОПЕЙСЬКА ПОЗИЦІЯ – ЄВРОПЕЙСЬКІ СТАНДАРТИ

Щодо умов праці, то з упевненістю можна сказати, що вони європейські, - зауважує фельдшер Тетяна Годлевська.

«Пригадую, як я прийшла сюди у 2008-му році, то була вражена чистотою підприємства, повним забезпечення медикаментами. Одразу захотіла сюди на роботу. В мене є з чим порівняти, бо я раніше працювала в Луцькій міській клінічній лікарні. У нас підприємство європейських стандартів, тут не економлять на здоров’ї, тому все потрібне закуповують - від необхідних ліків та медобладнання до спецодягу. Працівники задоволені, наш медпункт працює цілодобово, тому ми готові радо допомогти будь-кому.

Це підприємство – надія на майбутнє, адже тут дають повний пакет соціального забезпечення із відпустками, виплатою за лікарняні й вчасні зарплати. Середня зарплата працівників - 5,9 тисячі гривень», - розповідає фельдшер.
ХТО УМІЄ ПРАЦЮВАТИ – ВІДПОЧИВАЄ ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ

Ноу-хау компанії - це посада соціального працівника, людини, яка є «містком» між адміністрацією та колективом, працює безпосередньо з людьми, вивчає їх потреби, скарги та озвучує керівництву, посада запроваджена з ініціативи адміністрації. Тут працює Наталія Шевельова. У коментарі ІА Волинські Новини вона розповіла, що нещодавно запровадили традиційний шаховий турнір для робітників підприємства та їхніх дітей. Уже понад 30 людей зголосилися позмагатися в турнірі з нагоди 10-річниці відкриття.
«Чому шахи? Цим підприємство намагається підкреслити, тут працюють інтелектуальні та освічені люди», - каже Наталія Шевельова.

Про свою роботу розповідає охоче. «Мабуть, на жодному підприємстві немає такої посади як соціальний працівник. Я людина, яка представляє інтереси робітників перед керівництвом. Окрім того, я займаюся організацією культурно-масових заходів, екскурсій, а також допомагаю «розрулювати» міжособистісні конфлікти. Екскурсії ми проводимо щомісяця. У нас багато людей із села, хто далі свого району ніколи не виїжджав. Тому, окрім роботи ми створюємо їм гарне, цікаве, пізнавальне дозвілля. Неодноразово були у Львові, Карпатах, їздимо на святі місця, на Світязь», - розповідає Наталія Шевельова.
На завершення розмови вона додає, що в Україну інвестують не тому, що тут «вигідна дешева робоча сила», а тому, що тут велика кількість освіченої молоді з великим потенціалом, здатна працювати за європейськими стандартами, яка уже мислить по-європейськи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 49
бандеровець Показати IP 20 Жовтня 2015 10:20
відповідь заводу на статтю ну дуже талантливої журналістки на Волиньпості)))
знаю Показати IP 20 Жовтня 2015 10:54
Це підприємства взагалі потрібно закрити, це кантора яка робить людей інвалінади своїми шкідливими умовами праці, і низькими з/п хоча виробництво найдорожче в світі, дійшли вже до того що жоден лучанин не хоче працювати, возять полішуків за 300 км від луцька.
Працівниця до знаю Показати IP 20 Жовтня 2015 12:19
Це заздрість говорить в тобі:) Мабуть тебе за прогули або пияцтво вигнали і ти вирішив лайно вилити .Працюю 9 років на Крошу. Зарпалата щонайменьше 5 тис. грн. Є можливість заробити більше. Їздила працювати від завода за кородон. Кожен місяць купу людей відправляють у відрядження в Німеччину, Румунію, Китай, Туніс . Кожен рік їзжу від завода в санаторій, по різним екскурсіям (Карпати, Світязь..) І майже це безкоштовно!! Дитина теж відпочиває кожен рік в таборах від заводу. Де, на якому підприємстві Волині це є? На заводі можна при бажанні зробити кар'єру. Я її зробила. Кромберг паганий тільки для пияк і тих, хто не хоче працювати.
Анатоль_ до Працівниця Показати IP 20 Жовтня 2015 12:38
Як мені туди встроїтися журналістом шоб 5 тисяч платили мені та за кордон відправляли? Куди звертатися, бо я з Нововолинська
Анонім до Працівниця Показати IP 20 Жовтня 2015 16:41
Не тільки для пияк, там ще працюють баби-коні, яких не увалиш - не зігнеш. Їх інструмент не розум, а робочі мужські руки- мотають ізоленту як має бути. І на жінок не схожі.
mariana до Працівниця Показати IP 10 Липня 2016 23:35
Підтримую пост, бо виробництво складне, там пияки і ледащі непотягнуть. Це робота для молодих, здорових і уважних людей. А кому не подобається можна завжди звільнитись і піди де ліпше
Білосніжка))) до знаю Показати IP 20 Жовтня 2015 15:45
Вважаєш краще на ринку чи будівництві працювати де взимку холодно,не виплачують лікарняні,працюєш по 10-12 годин і т.д???Принаймі на заводі чисто,тепло,такою пункуальністю як на кромберзі,жодне підприємство не похизується,зарплати платять завжди вчасно!
Відділ кадрів до Білосніжка))) Показати IP 20 Жовтня 2015 17:07
Снежка, в робочий час, потрібно працювати а не коменти штампувати
Білосніжка))) до Від до Відділ кадрів Показати IP 21 Жовтня 2015 06:23
З чого взяли що в робочий час писала?ЕкстаСЕНС?)))
Сахарчук Саша до знаю Показати IP 24 Жовтня 2015 11:45
Цікаві коменти від всяких трутнів, нариків і прогульників. За 5 років відсіялись тисячі таких босяків. Відкрию секрет - працювати завжди важко. Чим більший завод тим завжди більші вимоги до дисципліни. це нормально , бо буде анархія. Не подобається "Kromberg & Schubert" , то ідіть пасти корів - свіже повіртя і органіка навколо.
аяяй Показати IP 20 Жовтня 2015 11:06
агов люди !!!!!!!!!!!!!!!!невже на цьому заводі так класно і легко працювати? і чому ,цікаво ,в Луцьку не вистачає людських ресурсів
знаю до аяяй Показати IP 20 Жовтня 2015 12:59
а звідки ті алкоголіки беруться от їх івезуть зі всіх районів не дивлячись навіть кого от і набирають зброд один
Анонім до знаю Показати IP 10 Березня 2016 15:31
не тільки алкоголікі а ще є і наркомани...з*** ****
:) до аяяй Показати IP 19 Травня 2016 08:47
Я працюю на підприємстві 3 роки яб несказала що там тяшко хто не лежень той працює щей має з/ п до 8000 само мало а можна і більше
Просто мама Показати IP 20 Жовтня 2015 11:49
Моя родичка працювала на цьому підприємстві, я багато чула, що працівники там довго не затримуються, бо важко. Дівчина навпаки була задоволена роботою, особливо, що позмінна робота, казала, що зовсім не важко, коли звик. Натішитись не могла заробітною платою (отримувала близько 4 тис.) але це тривало десь пів року. Потім з/п почали зменшувати, і коли дійшло до мінімалки, вона змушена була розрахуватись, бо не вистачає грошей оплатити навчання і винайняти квартиру. Замість витрат на перевезення працівників з усієї області, краще б збільшили зарплату, то лучани б і за власний кошт добиралися.
Працівниця до Просто мама Показати IP 20 Жовтня 2015 12:22
Заробітна плата на Кромберзі вище, ніж середня заробітна плата. Самі пагані працівники отримують 3 тис. грн. На заводі працює багато лучан. Не брешіть
я) до Просто мама Показати IP 20 Жовтня 2015 12:35
Ахаха)))) оце вже реально смішно... працюючи на Кромберзі більше 5 років перший раз чую про зменшення зарплати. ти в своєї родички спитай скільки раз вона не прийшла на роботу, може десь мала якогось акта і так далі. Бо, зі свого досвіду скажу, якщо лінія має стабільну премію, то люди, які на ній працюють, аж ніяк не можуть мати меншу зарплату...
особа не зацікавленн до Просто мама Показати IP 3 Листопада 2015 17:55
працюю на підприємстві 3роки, і ніразу не чув про зменшення заробітньої платні!!! дурниці!
Працівник Показати IP 20 Жовтня 2015 12:17
Пишаюся тим, що там працюю!!!
????????? до Працівник Показати IP 24 Жовтня 2015 08:28
коментар було видалено
секретар. Показати IP 20 Жовтня 2015 12:20
Фото, де дівчата за тими станками, нагадали кадри з фільму "Москва слезам не верит"
Петро до секретар. Показати IP 18 Червня 2017 19:43
Просто ти не бачив як працювали на конвеєра електроапаратного заводу. Влаштовувались "по блату ", але конвеєрну працю витримували не всі. Більшість сама йшла на "менші гроші". Саме їхня робота нагадує працівників електроапаратного. Була і своя база відпочинку в Коблево. Але трутні та халявщикі й там не затримувались. "сдєльщина", це не скільки годин ти відсидів на виробництві, а скільки заробив. Навіть в одній бригаді різні доходи - КТУ. (коефіцієнт трудової участі)
ФСУ Показати IP 20 Жовтня 2015 12:28
Підприємство успішне за рахунок дешевої робочої сили і повернення ПДВ. Це тягар для України.
Для дилетанта ФСУ -п до ФСУ Показати IP 20 Листопада 2015 22:43
Імпорт мінімальний. Підприємство працює повністю легально і сплачує найбільше податків до бюджету у Луцьку.
працівниця в минулом Показати IP 20 Жовтня 2015 12:46
Позитив: на заводі чисто і тепло, столова прекрасна і їжа смачна- повара молодці. Освітлення хороше, підлога біля ліній зручна. Якщо бути веселою і говіркою- колектив тебе прийме. Але є і негативні сторони: саме головне, як для мене, швидкість. Тобто, за 1 хвилину мусиш зробити до 20 з"єднань на дошці і ще намотати заготовки. І так безкінечно. Навантаження надмірне. Людина не робот. Всі руки в порізах і попухлі через місяць пальці - це Кромберг. Ось так. Праця не для всіх, але сільські жінки сильні і витривалі. Їм добре.
djcbnh Показати IP 20 Жовтня 2015 12:54
зробіть порявняльну характеристику підприємств, щоб бачити плюси-мінуси
Менеджер Показати IP 20 Жовтня 2015 12:58
в німеччині на такому заводі заробляють по 40-50 тис грн а тут полішуків понавозять якіх шей дибають за 3тис.грн. а недай бог лікарняний чи відпустку на день взяти то 1 тис мінус від зарплати. Везуль з маневич, Любашова, Каменя каширська бо месні обходять і знають. Від того такий показник алкоголізму бо з тих районів алкашів і везуть одних.
Анонім до Менеджер Показати IP 3 Листопада 2015 17:59
чому ж тоді у відділі кадрів завалено анкетами! і неможна відкидати луцьких, та місцевих!!! диво дивне, читати негативні коментарі, від людей, які і уявлення немають про підприємство!!! і з чого ви взяли, що Любешів та маневиці, центр пияцтва України???? у кожному регіоні є свої "унікали" і луцьк тому не вийняток!!!!
Шуба Показати IP 20 Жовтня 2015 13:03
Напевно в Кромберга вже зовсім вичерпалися ідеї, як заманити селюків на роботу. Тому і придумують тут казочки про "успішних".
працівниця до Шуба Показати IP 20 Жовтня 2015 13:42
У Кромберга зараз до тисячі людей в черзі на работу. Люди чекають місяць-два, щоб їх викликали.
1 до працівниця Показати IP 20 Жовтня 2015 15:13
Наш шеф теж таке несе про черги на посади. То не про ваш завод, але фраза розсмішила просто :)
222 Показати IP 20 Жовтня 2015 14:01
да, це реклама! бо недавно тут була зовсім інша стаття про цей завод, а найкраща реклама - це відгуки простих людей а не успішного начальства.
анонім Показати IP 20 Жовтня 2015 17:38
які ви всі розумні, я працюю вже 10 років і ніколи не скаржилась. Нормальні умови праці і гарна зарплата. А на рахунок "полішуків" - як ви всі виражаєтесь, вони також люди і працюють нормально, г\на відмінно від інших "городських". Якщо на піжприємстві багато людей із села, це хіба мінус для підприємства. Ці всі ваші коментарі вже в печінці сидять. Якщо людина не працює і мріє, щоб до неї гроші самі йшли, то це не в нашій державі. І не треба винуватити завод.
анонім Показати IP 20 Жовтня 2015 17:38
які ви всі розумні, я працюю вже 10 років і ніколи не скаржилась. Нормальні умови праці і гарна зарплата. А на рахунок "полішуків" - як ви всі виражаєтесь, вони також люди і працюють нормально, г\на відмінно від інших "городських". Якщо на піжприємстві багато людей із села, це хіба мінус для підприємства. Ці всі ваші коментарі вже в печінці сидять. Якщо людина не працює і мріє, щоб до неї гроші самі йшли, то це не в нашій державі. І не треба винуватити завод.
Lager, logistics Показати IP 20 Жовтня 2015 19:57
Працюю на заводі вже більше 5-ти років і скажу вам що умови праці тут нормальні, єдине що дратує це те що офісні працівники які перевіряють і нараховують людям зарплату недбало ставляться до своєї роботи! В мене був такий випадок, десь в середині місяця написав я заяву за влясний рахунок на один день мені її підписали і я відповідно прогуляв цей день, після цього в мене були всі виходи на роботу! Ну от, новий місяць, скоро зарплата! І тут в день зарплати мені прийшло смс з нарахуванням з/п всього 1300грн це при тому що я відпрацював всі свої зміни тільки одна заява за в/р я пішов вияснити чому так мало, звернувся куда треба а мені там щей нагрубили, цитую "Ну як відвідував так і заробив" ! Як вияснилось дамочка недогледіла, замісь одного дня за в/р мені приписали 7 днів, вибачень я так і не дочекався але гроші вернули!!! І так чинять з багатьма людей із за своєї недбалості!!!
Хата на тата Показати IP 20 Жовтня 2015 22:48
"...........ФІНАНСОВА ПЕРСПЕКТИВА – ПРОЗОРІСТЬ ТА ЧЕСНІСТЬ"...і не смішно самому як фінансовому директору ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» , Олександре Шаварський, в т.ч. і щодо -«Торік ми заплатили близько 250 мільйонів гривень, я думаю, що цього року ми заплатимо біля півмільярда податків." ??? скажи краще на які шиши хатину купив у с.Зміїнець в такий нелегкий для країни час ?
тато з хати до Хата на тата Показати IP 21 Жовтня 2015 08:01
Велика зелена жаба - от що погубить цей народ!!! Директора таких підприємств мають велику зарплату і можуть собі дозволити купити і хату і до хати, до того ж підприємство не українське і не треба тут про "нелегкий час"! Сам нероба і іншим заздриш?:)
unbekannt до знаю Показати IP 20 Жовтня 2015 22:51
ЗНАЮ ,ти де взялося,де твоє коріння.Із твоїх слів помітно,що географії навіть не знаєш,що ти ще коментуєш?Коріння твоє не Полісся?Чи живеш ти не на Поліссі?Лучанами вони поробилися за декілька років(чи десятків років).
Komentator Показати IP 21 Жовтня 2015 13:36
Шановні, я бачу тільки скарги що всі такі погані, чи от бізнесмени паразіти. Шановні волиняни, хто вам ЗАВАЖАЄ писати бізнес плани, згуртовуватися, і створювати нові бізнеси, і не треба вам нагайки від підприємств (німців, поляків). Стільки екномістів, юристів випускають виші, і чому так мало реальних людей, які знаю і хочуть сворювати власні підприємства. Навіть не надійтеся, що хтось вам буде запезбечувати умови, вас будуть тільки використовувати, візміть і зробіть своє.
анонім Показати IP 1 Листопада 2015 15:36
читаю ці коменти і дивуюсь.я працюю на заводі уже 9 років..раніше було краще набагато ніж зараз.відпустки не допросишся.мусиш виконати свою роботу і допомогти сраколизникам майстра бо вони лишній раз не пошевеляться.безліч раз підходила щоб поіхати за кордон завжди відмовки.знаю людей які платять начальству за відпустки.а лояльність це взагалі окрема тема.в нас на лініі один працівник в лояльний місяць прогуляв тиждень то начальник за гроші підписав заяву заднім числом.мені моя робота подобається а от ставлення начальства майстрів оце поганить завод.не на поляків німців треба нарікати.а на тих начальників офісників які ведуть себе як бидло.от іх на лініі коли часом і в туалет нема як сходити бо один паше як кінь а інший або регалі підпирає або інтернет розриває.і на рахунок зарплати 5 тис.це коли лояльність.і на тебе нічого не написали. а так 3-3.5тис .або той хто писав що не менше 5 тис і є майстром якому нараховують не відякості премію а від кількості проводок
воля до анонім Показати IP 7 Листопада 2015 21:29
Цікаво хто до такого дожився...Думаю, що таким майстрам не місце на нашому заводі. Але, як я розумію, то самі працівники таке підтримують..це навіть більше засмучує...
ввп Показати IP 8 Листопада 2015 20:04
Все б то так але складаеться враження що тут випробовуюють предел людських можливостей, плани надмiрнi, стоять над людьми з секундомерами щей матом пидганяють, але коли приi'зджають нiмци для краси темп зменшують, на аналогичних заводах в Эвропi норма в рази менша(вони розповiдали) , люди падають в обморк, були випадки смертей на конвеерi , охорона наризае круги в цеху як на зонi - не так "став" штраф - 600грн.,шкафчики в роздягальнi 20на30 для трьох чоловик, загалом двойнi стандарти, украi'нцiв мае за рабiв емансипований пан поляк
диво до ввп Показати IP 10 Листопада 2015 15:35
ха-ха)))..люди, то їдьте в Європу, якщо такі розумні (от тільки мову вивчіть :-) )..язиком молоти кожен вміє, а працювати, то рукави болять.. і ще одне, якщо хочете нормальні умови і хороше здоров"я, то навчіться руки мити перед їжею, прибирати після себе (або не гадити), і поважайте один одного. Тоді тут може й краще стане ніж в "Європі".
ваке Показати IP 5 Грудня 2015 20:18
нармальна там робота.працюю вже пів року і задоволений.і зарплата 5700
працівник заводу Показати IP 6 Лютого 2016 13:30
Хоть добре,що Пазачук сказала {терпіти} не кожен може витирпіти коли начальник зміни обкладає тебе матом і називає бидлом,а у відповідь маєш мовчати,бо звільнять. Відпочивати їздять хто ближче треться біля Шевельової. На рахунок зарплати то завжди вчасно. Будласка ставтеся до працівників,як до людей!
User Показати IP 25 Березня 2016 13:27
Хто тут пише, що працює на підприємстві, то ви ще й уточнюйте, де саме. А то підозрюю, що відгуки типу "працюю, все влаштовує, ЗП офігенна" пише переважно офісний персонал і керівний склад. А ось відгуки від людей, які працюють на виробництві в цеху, швидше за все, зовсім не такі райдужні.
Людмила до User Показати IP 3 Серпня 2017 11:50
Я работаю на обмотке, кошмар, отношение как к скоту, карьерный рост ха, только за хороший магарыч, если нет родственников в начальство, то тебе лутшее место не светит, орут,гонят, только план и им давай, заставляют стоять на двух рабочих местах, жара неимоверная. Капец, как найду другую работу, сразу уйду с завода, хорошо там работать не на линии с этим согласна
Рівне Показати IP 4 Квітня 2016 22:36
Агов, а з Рівного тут хтось є? хтось може мені анкету привезти? Плиз...
Лара Показати IP 11 Червня 2016 08:43
Доброго дня. Теж цікавить анкета. В мене 2 вищих освіти. Працювала на багатьох роботах і займала навіть керівні посади.... Одне знаю точно - щоб отримувати високу з/п потрібно добросовісно працювати або мізками або руками. Кожен обирає сам!!! І не треба жалітись. Якщо не подобається - змінюйте, а не просто говоріть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus