USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

«Кров за кров»: Експерт пояснив, чому Кадиров шукає шляхи відступу з Чечні

6 Вересня 2022 08:29
Військовий експерт, полковник Збройних Сил України в запасі Олег Жданов прокоментував заяву скандального глави Чечні Рамзана Кадирова, де той натякав про свою відставку.

Про це Жданов сказав в ефірі каналу FREEДОМ, передає ТСН.

За його словами, Кадиров, ймовірно, шукає собі систему безпеки – «тепле місце, де його не зможуть дістати».

«У Чечні (зростають, – ред.) протестні настрої. Там же як – «кров за кров». А він вбив дуже багатьох чеченців, коли домовився з Путіним», – каже експерт.

Жданов припустив, що Кадиров шукає шляхи відступу, тому призначення на посаду заступника очільника Росгвардії виглядає не таким і малоймовірним. Водночас експерт розповів про існування суперечностей між Кадировим і очільником Росгвардії Віктором Золотовим.

«Був прецедент, коли у Чечні проводили змагання на присвоєння крапового берета, а «кадирівці» – це також бійці Росгвардії. І чеченці програли, але почали бійку, бо були незгодні з результатами. І особисто Золотов брав участь у втихомиренні бійки. Тому там є свої протистояння – у Золотова і Кадирова», – зазначає Жданов.

Раніше скандальний глава Чечні Рамзан Кадиров заговорив про відставку. А російські ЗМІ повідомили, що він може бути призначений на керівну посаду в Росгвардії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus