USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Кадиров знову запускає байки про своє перебування в Україні, тепер – у Маріуполі

29 Березня 2022 00:14
Президент Росії Володимир Путін присвоїв голові Чечні Рамзану Кадирову військове звання генерал-лейтенант. Російські ЗМІ тим часом пишуть, що Кадиров – в оточеному російськими окупантами Маріуполі.

Про це повідомив голова парламенту ЧР Магомед Даудов та міністр з національної політики, зовнішніх зв'язків, друку та інформації Чечні Ахмед Дудаєв, на яких посилається російське видання РБК, пише Українська правда.

Привітання з нагоди присвоєння звання Кадирову Даудов написав у соцмережі, заявивши, що "внесок глави Чечні у перемогу над міжнародним тероризмом у Чеченській Республіці і збереження цілісності Росії неможливо переоцінити".

У Telegram Кадирова в понеділок було опубліковано чергове відео нібито з Маріуполя.

Читати ще: Дон Гандон: Кадиров не був в Україні. Докази

"РБК" пише, що в уряді Чечні їм підтвердили, що Кадиров перебуває в Маріуполі, де, мовляв, наближається "основна розв'язка".

Читати ще: Втрати Чечні в Україні загрожують Кадирову політичним крахом

Глава уряду Чечні заявив, що "найближчими днями місто буде взято та очищено від націоналістів та нацистів". І Кадиров, за твердженням Даудова, "приїхав до Маріуполя, щоб поспілкуватися, підняти бойовий дух, додатково технічно оснастити, скоригувати та доопрацювати стратегію подальших дій на найближчі кілька днів".

Читати ще: Українська розвідка відстежує кожен крок Кадирова щодо України

Як відомо, з перших днів повномасштабної війни російські окупанти авіанальотами рівняють Маріуполь із землею. Ворог не залишає спроб заволодіти містом, але одержує люту відсіч українських Сил опору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 29 Березня 2022 11:00
та це пармезан кадаркович назвав підвал в грозному маріуполем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus