USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Крові буде багато: Кравчук озвучив прогноз щодо нового Майдану

23 Квітня 2017 12:52
Перший голова незалежної України Леонід Кравчук припустив, що в разі початку в країні нового етапу масових протестів населення проти нинішньої політики влади, тобто, якщо буде новий Майдан, є дуже великий ризик того, що він вже ніяк не буде мирним.

Про це інформує «Рolitic.kiev.ua».

«Безумовно, люди мають право на застосування зброї, незважаючи на те, що його не можна застосовувати в незаконних цілях. Мені доводиться спілкуватися з людьми, які зараз перебувають на Донбасі. І вони мені прямо заявили, що якщо влада не почне системно підходити до вирішення головних проблем країни, в дійсності існує величезна ймовірність того, що люди зберуться на Майдані і тепер не з голими руками. А мені цього дуже не хочеться», - сказав він, підкресливши, що лише від дій нинішньої влади залежить, бути чи ні третьому Майдану.

Політик підкреслив, що подальші жарти з народом неприпустимі, тому необхідно припинити демагогії. Влада, вважає Леонід Кравчук, повинна чітко сказати людям, що вона буде робити сьогодні, завтра, післязавтра. Якщо такий підхід буде дотриманий, упевнений Леонід Кравчук, можна буде уникнути ризику соціального вибуху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Як вам Показати IP 23 Квітня 2017 14:02
Не соромно це за твої помилки ,за твої прорахунки,за твою політику з ядерною зброєю,за твою політику в області армії .Ми (НЕ ВИ) платимо територіями ,вбитими,скаліченими, а саме головне втрачаємо надію на завтрашній день і справедливість.Не твої діти ,не твої внуки гинуть, могли б виробити УБД за АТО хоча б раді піару як син порошенка.Шановні журналісти забутьте ви вже його ...............
51 омбр(позор) Показати IP 23 Квітня 2017 14:16
Шановні журналісти проведіть розслідування як Кравчук і його генеральний штаб допомагав росії організовувати Придністровя в 90 роках .Як російські військові колони йшли з росії в Придністровя через Україну бачив особисто ми ще й помагали руским тіпа конвоєм супроводжували щоб вони їхали без перешкод.Тоді Кравчуку рускі були друзі а молдавани вороги.
корінний лучанин до 51 омбр(позор) Показати IP 23 Квітня 2017 14:34
А "рускі "це хто?
Кхе Показати IP 23 Квітня 2017 15:03
От старий п*рдун йомуб помідори на дачі вирощувати з клубнікою та внуків няньчити а вонотут філософію розводить
Сеня Показати IP 23 Квітня 2017 15:05
Майдан вже не буде мирний?! А він, що був мирний? Як трощили адмінбудівлі, як розікрали зброю по міліцейсьуих і сб відділах, в потім міліціонерів в Києві вбивали, живими підпалювали, а сотню хто розстріляв? Мирний...
До Кхе Показати IP 23 Квітня 2017 16:25
Його внуки давним давно вивчились в Парижі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus