USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кричав «Аллах Акбар»: у Парижі чоловік напав на поліцейських з двома ножами

30 Жовтня 2020 22:51
У Парижі чоловік напав на поліцейських з двома ножами. Правоохоронцям довелось відбиватися.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Actu17.

Близько 15:00 мешканка столиці зателефонувала в поліцію та повідомила про двох підозрілих чоловіків з ножем у дворі свого будинку.

Коли копи приїхали на виклик, на них накинувся один з чоловіків з двома кухонними ножами та криком: «Аллах Акбар». Правоохоронці нейтралізували нападника електрошокером.

Разом з нападником затримали і його 60-річного батька, що був поряд під час події.

За інформацією джерел видання, поліція добре знає злочинця – він страждає шизофренією. Під час затримання його злегка поранили. Попередні дані вказують, що зловмисник готувався напасти на «третю особу». Розпочато розслідування.

Нагадаємо, вчора вранці у Соборі Богоматері у Ніцці чоловік з ножем накинувся на прихожан. Одна жінка та служитель церкви загинули на місці, ще одна поранена змогла вибігти до сусіднього кафе і померла там.

Терорист під час затримання отримав кульове поранення і перебуває в лікарні у важкому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus