USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Франції чоловік з ножами напав на поліцейський відділок: влада підозрює теракт

24 Квітня 2021 10:23
У місті Рамбуйє, що лише за 45 кілометрів від Парижа, чоловік увірвався до відділку місцевої поліції та влаштував різанину. Внаслідок цього загинула 1 людина.

Як повідомив міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманен, чоловік накинувся на правоохоронців з двома ножами, пише 24 канал.

Свідки події розповіли, що бачили як чоловік розмовляє по мобільному телефону біля поліцейської дільниці. Він скористався нагодою, щоб увійти всередину, коли жінка увійшла в двері охорони. Зловмисник кинувся на поліціянтку. Згодом її колеги відкрили по ньому вогонь.

За даними видання BBC, нападником виявився 36-річний громадянин Тунісу. Він прибув до Франції ще у 2009 році. Мотиви його дій залишаться таємницею, адже зловмисник загинув у лікарні.

Дарманен наголосив, що вбивство співробітника правоохоронних органів розглядається як теракт. Таку ж думку поділяє і президент Еммануель Макрон. Він заявив, що Франція «не здасться в боротьбі з ісламістським тероризмом».

«Вона була жінкою-поліцейським. Стефані була вбита в своєму поліцейському відділку, на і без того побитій землі Івелін. Нація стоїть поруч з її сім’єю, колегами та поліцією. Ми не відмовимося від боротьби з ісламістським тероризмом,» – зазначив Макрон.

Зауважимо, що торік у Франції чоловік скоїв теракт у Ніцці, в результаті якого загинули 3 людини. Також в Авіньйоні ще один чоловік напав з ножем на поліцейських. Після цього у Франції посилили заходи безпеки. Мобілізували військових, а також посилили охорону шкіл і культових споруд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 24 Квітня 2021 14:59
Де реакція мусульманських та емігрантських спільнот щодо засудження вчинку цього дикуна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus