USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Крик душі, ефектні трюки та цінні подарунки: в Луцьку виступили зірки популярних телешоу

13 Вересня 2018 08:14
Зірки популярних музичних телевізійних проектів, таких, як «Х-фактор» та «Голос країни», завітали до Луцька, аби подарувати містянам незабутнє шоу.

Концерт Music Show відбувся 12 вересня в РЦ «Промінь».

Як підкреслили на самому початку ведучі дійства Сергій і Роман Скулинці, Music Show по праву можна вважати одним із найграндіозніших концертів, які пройшли цьогоріч у Луцьку.

«Ми запросили до нашого міста багатьох виконавців, учасників музичних телепроектів «Х-фактор» і «Голос країни». Я дуже радий цьому, адже я давно бажав побути разом із ними на одній сцені. Загалом ми хочемо сьогодні подарувати лучанам прекрасну ауру», – зазначив Сергій Скулинець.
Однак зірки музичних проектів не відразу вийшли на сцену. Так, першим публіці представив світлодіодне шоу колектив із Тернополя, опісля якого випустили діти зі Spivanochka Show.
Музичну частину дійства з сольними виступами, своєю чергою, розпочав Сергій Скулинець із композиції, присвяченої загиблим на Майдані та в зоні АТО.

«Ми запросили на концерт військових, які нещодавно повернулися зі Сходу. Я хочу, щоби ми вшанували хвилиною мовчання тих людей, наших побратимів, які, на жаль, не повернулися. І я вирішив зробити це сьогодні трошки нетрадиційно… Одного дня я зрозумів, що потрібно щось написати, не просто якусь пісню, а крик душі. І я хочу, щоб цей наш крик душі сьогодні почули ті, хто зараз на небесах», – сказав перед виконанням пісні Сергій Скулинець.
Після нього на сцену, аби почергово тішити зал каверами на культові композиції чи авторськими піснями, виходили учасниця «Караоке на Майдані» Катерина Гулюк, баяніст Всеволод Лазука, учасники «Голосу країни» Юрій Матвійчук, Марія Хурсенко, саксофоніст Юрій Кардаш, Олександр Порядинський із «Х-фактора» та інші.
«Я вперше в Луцьку, і мені дуже сподобалося місто. Також я хотів би подякувати усім за неймовірну атмосферу», – зауважив Олександр Порядинський, який підготував для лучан особливий сюрприз – нову пісню, якої поки немає в записі, «Я завжди буду поруч».

Марія Хурсенко, своєю чергою, скористалася нагодою, аби зі сцени привітати з днем народження дружину Сергія Скулинця Тетяну.

Натомість чи не найбільше захоплення у присутніх викликав виступ фокусника-ілюзіоніста Антона Абрашекова, який зумів здивував номером зі столом, що літає, картковими фокусами та візуальними ілюзіями.
Також приємною частиною вечора стали розіграші серед присутніх у залі подарунків, підготовлених партнерами заходи. Так, лучани мали можливість виграти м’яку іграшку, срібну підвіску, подарунковий сертифікат чи пляшку шампанського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus