USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Крим купить луцькі тролейбуси – допомогли випробування. Фото

7 Липня 2010 11:23
Успішно завершено випробування тролейбусу «Богдан –Т 70115», яке проходило в Криму за маршрутом Сімферополь – Алушта – Ялта.

Про це інформує прес-служба ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс».

За словами технічного директора луцького автозаводу Богдана Гвоздика, хороші результати показали випробування із контролю температур нагрівання елементів електрообладнання тролейбусу під час руху на гірській трасі. Також спеціалісти залишилися задоволеними показниками тягово-швидкісних та гальмівних властивостей тролейбусу.

Кримські випробування проводилися спільно з фахівцями Державного підприємства «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства», чеської фірми «Cegelec» та «Кримтролейбусу».

«Технічні характеристики і зовнішній вигляд тролейбусу «Богдан» нас задовольняють. Тому будемо працювати над тим, щоб суттєво оновити такими тролейбусами наш рухомий склад депо. У радянські часи на лінію виходило 250 тролейбусів, сьогодні – 80. Тому прагнутимемо вернутися до тих стандартів, бо місто нині задихається від маршруток. А тролейбус – це чисто екологічний вид транспорту», - говорить начальник Сімферопольського тролейбусного парку, заступник гендиректора КП «Кримтролейбус» Лариса Лісовська.

За її словами, в першу чергу кримчани будуть міняти транспорт на гірсько-тролейбусній трасі.

До слова, луцькі тролейбуси вже сьогодні проходять контрольно-експлуатаційні випробування в Донецьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
UZ Показати IP 7 Липня 2010 13:30
Дизайн тролейбусу явно "позичили" в ЛАЗу.Дуже вiн схожий на ЛАЗ Е183.Менi подобаеться такий европейський стиль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus