USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кримчан без приписки виселять з півострова

27 Березня 2014 14:39
Мешканці Кримського півострова мають на "законних підставах оформити посвідку на проживання".

Жителі Криму, які не мають місцевої реєстрації, вважаються "іноземними громадянами". Тож вони повинні до 19 квітня покинути півострів.

Про це заявила представник Федеральної міграційної служби РФ Вікторія Гичко, з посиланням на місцеві ЗМІ повідомила ТСН.

"Якщо у них немає таких документів, їм дається час, щоб вони залишили територію, потім в'їхали в Російську Федерацію і оформили всі необхідні документи", - сказав російська чиновниця.

Покинути територію необхідно упродовж місяця з дня підписання Договору про приєднання Криму до Росії. В іншому випадку особи, які вчинили правопорушення, "будуть притягуватися до адміністративної відповідальності".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мда Показати IP 27 Березня 2014 14:45
Хаахаа, спочатку видали паспорта расійські з пропискою в тундрі, а тепер "законно" виселять, клас...... . .
Очередной бред СМИ Показати IP 27 Березня 2014 14:50
"КРИМЧАН БЕЗ ПРИПИСКИ ВИСЕЛЯТЬ З ПІВОСТРОВА",- крымчан без прописки не бывает... У кого нет прописки, это "понаехавшие"...
Бандерівець Показати IP 27 Березня 2014 20:06
На Калиму чи в Сибір. Давно пора. А вони, що думали, що їх на Рубльовці поселять.
мiро до бандерiвець Показати IP 8 Квітня 2014 11:18
Ты что-то против Колымы имеешь...у меня дед там был и что...А так нет прописки нет и приписки к любому месту жительства, всё законно. Опять бредни и враньё сми, как и про войну РФ и Украины.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus