USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Українські священики стали перед російськими БТРами в Криму

3 Березня 2014 21:00
Священики УПЦ стали перед російськими БТРами в Криму, щоб не допустити окупантів на територію української військової частини.

Про це інформував голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії Української Православної Церкви МП протоієрей Валентин Марчук сьогодні, 3-го лютого під час прес-конференції.

Речник волинської єпархії розповів, що вчора в Криму священики стали перед БТРами, а ті здивовано запитали, навіщо вони це роблять, мовляв УПЦ має відношення до Росії. На це іноземні військові отримали відповідь: «Ми - українці, й стоїмо за єдину цілісну державу!»

Отець Валентин розповів, що Священний Синод, ще до втручання російських військ, видав звернення: «В умовах важкого випробування ми повинні зберегти цілісність Української держави та запобігти усім можливим спробам її розділення».

Після російської інтервенції в Україну, яке відбулося 1 березня, місцеблюститель Київської митрополичої кафедри митрополит Чернівецький і Буковинський Онуфрій написав звернення до патріарха Московського і всієї Русі Кирила та президента РФ Володимира Путіна, щоб Крим звільнили російські війська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Иван Показати IP 3 Березня 2014 21:07
Эта ложь рассчитана на тех, кто не понимает, что российские войска сберегли население Крыма от готовящихся погромов.
Анонім до Иван Показати IP 3 Березня 2014 21:11
я и не знала, что у нас на Волыни такие недалекие люди, наверное получают информацию только из российских телеканалов. Проснитесь путин -шизофреник и фашист. путлер капут
Тук-тук до Иван Показати IP 3 Березня 2014 21:13
Для очень умных парашных тролей, заробляючих на сторінках волинських газет,ви всі по законам суворого воєнного часу рахуєтесь диверсантами..раша-рулетка...тук-тук
Тук-тук до Тук-тук Показати IP 3 Березня 2014 21:27
ванька так де мінус? чи ручки затряслись? тук-тук
и до Иван Показати IP 3 Березня 2014 21:16
Ну ты и д*бил! От каких погромов? Где они были? Полностью мозг потерял!
Київ до и Показати IP 3 Березня 2014 22:06
та хіба він (мозок) в нього був ? :)))
Лучанин до Иван Показати IP 4 Березня 2014 09:24
Ти зазомбований москалю, їдь в свою Рашу, і живи там, якщо подобається, квиток на потяг сам куплю!
Анонім Показати IP 3 Березня 2014 21:07
боюсь, фашистов ничем не остановить, рано или поздно они сделают свое грязное дело. в росии демократии вообще нет, на российских сайтах все наши комментарии удаляют, а сегодня вообще отключили возможность комментировать, сами пишут хвалебные песни путлеру от имени простых граждан, еще вчера можно было пробиться и оставить свой комментарий на 5 мин, а сегодня все - game over - путлер капут! СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!
88888 Показати IP 3 Березня 2014 21:16
хай буде мир хай Боженько нам допомагає та береже від горя. Хай буде мир!!!!
Анонім до 88888 Показати IP 3 Березня 2014 21:25
Священники стояли и на майдане между милицией и отмороженными евротитушками-пятым сектором, только куда они делись, когда эта ******-пятый сектор начал стрелять в безоружных ментов,****** ****** ****** ******!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім до Анонім Показати IP 3 Березня 2014 21:43
Если среди правого сектора и есть титушки, то только путинские. Радикализм правого сектора - основная официальная- для мировой общественности -причина вторжения российских войск в Крым и наверное в последствии на территорию всех юго- восточных областей Украины. У них все супер получатся : юго-восточные области - путину, западные - ярошу.Только не понятно кому отойдет Киев. Нас спасет только одно - сохранить целостность Украины .
Миротворец Показати IP 3 Березня 2014 21:22
Запах крови арабов мне знаком, соединенный со злостью и желанием отомстить за погибших друзей, усиливает желание убивать, убивать, убивать......... Путин тормошит в памяти те далекие , уже почти забытые чувства, но теперь это уже не арабская или пуштунская кровь, это кровь славянская. Это кровь сыновей моих друзей и однополчан, которые остались в россии. Как мне смотреть в глаза моим друзьям, ведь на поле брани, мы будем стоять против них, среди них могут быть и те, которых я держал на руках. Что делает фюрер Путин? Он противопоставляет братьев друг против друга, и ради чего? Ради своих имперских амбиций и нашего преступного президента Януковича. На кого у меня не дрогнула бы рука, это на подручных кадырова, они мусульмане, и им здесь делать нечего. Если они будут здесь, они должны умереть!!!!!!!!
,Брось до Миротворец Показати IP 3 Березня 2014 21:50
Татари також мусульмани, ну й що? До чого тут релігія? Турецькі фрегати з напівмісяцем на прапорах вже тримають в прицілах ржаві корита пулєра...брось рашафашизм..одним словом
Миротворец до ,Брось Показати IP 3 Березня 2014 22:21
Турция, как участик НАТО будет ограничена в своих стремлениях помощи нам, этот вопрос процедурный и не быстрый, а угроза рядом, на растоянии вытянутой руки, присутствуют там и выходцы из ичкерии. Угрозы брать в заложники жен и детей наших военных исходят от них. Поэтому я и желаю крови кадыровских шавок, их не жалко.
Анонім до Миротворец Показати IP 3 Березня 2014 22:24
Роз'яснив..все ОК.
УБР Показати IP 4 Березня 2014 01:50
Народи наші добрі й гарні. Дурнів не багато, але як ми їх розставляємо і скидаємо! Шуму на весь світ. І хто ми після цього?- такі ж дурні . Це ж чудово що ми рівні. А світ не рівний і не терпить рівних. Ті кого наші діди перемогли 1945, показують що вони такі нам друзі... І всіма засобами ведуть пересвар між внуками українців, росіян, білорусів. Революція може мати ще жахливіші наслідки ніж причини що її породили- давній вислів. Як на мене то витерплю і проголосую за такого ж як я, але провокувати кровопролиття не буду. Росія якби не 1917р мала б на пів мільярда більше населення. А все було тоді як і тепер- свобода, рівність, братерство. Росія знає що робить зараз на свій ризик і кошти. До речі як не відреагувати на таких як Санька-білий, Дока, Тархір- "революціонерів"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus