USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Кримінальника зі злочинної групи на Волині видворили з України

14 Червня 2017 16:07
СБУ видворила за межі України ще одного члена злочинного угруповання, інформує СБУ Волині.

Громадянина однієї з країн Закавказзя видворили за межі України працівники СБУ спільно з Державною міграційною службою.

Раніше судимий кримінальник приїхав в Україну наприкінці 2016 року та влився в організоване злочинне угруповання відомого на Волині «злодія в законі». Однак, у березні ц.р. Служба безпеки України припинала діяльність вказаного ОЗУ, затримавши відомого «кримінального авторитета» разом з трьома подільниками під час вимагання 40 тисяч доларів з місцевого підприємця. Наразі досудове розслідування за даним фактом закінчене, а матеріали з обвинувальним актом скеровані до суду для винесення вироку.

Громадянина однієїз країн Закавказзя за результатами проведених за ініціативою СБ України заходів видворили за межі України на підставі рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus