USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Криптовалютні гойдалки: вартість біткоїна впала нижче $10 тисяч

31 Січня 2018 13:58
Курс біткоїна опустився нижче 10 тисяч доларів, це вже друге падіння за січень. Про це свідчать дані порталу Coinmarketcap, передає УНІАН.

Станом на 8:55 біткоїн трохи відіграв падіння і торгується на рівні 10151,8 долара за монету, що на 8,52 відсотка нижче, ніж добу тому.

Востаннє раз курс біткоїна опускався нижче позначки в 10 тисяч доларів 17 січня.

29 січня брокерська компанія «Фінам» запропонувала клієнтам взяти участь у торгах ф'ючерсними контрактами на біткоїн. Доступ до торгів зможуть отримати тільки кваліфіковані інвестори. Мінімальний обсяг контракту становитиме один біткоїн, термін його дії - один місяць. Розмір комісії «Фінама» за супровід угоди - 1,5 долара, біржового майданчика CBOE - 15 доларів. Код інструменту на біржі - XBTC.

Американське рейтингове агентство Weiss присвоїло криптовалюті Ethereum вищий, ніж біткоїну, рейтинг. Ethereum, який називають основним конкурентом біткоїна, отримав оцінку B, біткоин - З+. Хоча біткоїн домінує на ринку, а також являє собою «сильний бренд», він не отримав вищого рейтингу через проблеми зі швидкістю транзакцій і неготовність до термінового оновлення коду, пояснили в Weiss.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus