USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Кривавий четвер на Майдані. ФОТОРЕПОРТАЖ

21 Лютого 2014 12:00
Фото трагічних подій, які відбувалися 20 лютого на Майдані Незалежності у столиці, розмістив у livejournal користувач Ilya Varlamov.

«Здесь очень важный вопрос в объективности. Я понимаю, что у каждой стороны своя правда. Я не претендую, что мой репортаж дает всю картину. Конечно, он однобокий, я снимаю со стороны Майдана. С удовольствием поснимал бы и с другой стороны, но там ребята не очень жалуют журналистов. Если бы канал Россия показывал картинку со стороны милиции, рассказывал их версию, не было бы проблем. Но они же идут на Майдан, вырывают из контекста какие-то слухи и дают зрителю совершенно неверную картину. В общем, не читайте советских газет», - ниписав користувач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андрій76 Показати IP 21 Лютого 2014 12:22
А весь цей хаос після відновлення порядку відремонтувати за гроші синочка Януковича,який за останні 2 роки"ЗАРОБИВ"як каже його "папік" 4.5млрд.доларів...
Іра до Андрій76 Показати IP 21 Лютого 2014 12:27
Цікаво, а навіщо? Мирні мітингарі обіцяли, що коли будуть йти з майдану, то все буде прибрано і як було до того, як вони прийшли.
Юлія до Іра Показати IP 21 Лютого 2014 13:35
Не розумію жінок, які скептично ставляться до всього, що відбувається в нашій країні. Вашим же дітям жити тут. А от гроші, які вкрали в українського народу так звані прихвостні влади, нехай повернуть. Тоді країна буде процвітати і відбудовувати буде за що. А Іра нехай миє золоті унітази.
Таша до Іра Показати IP 21 Лютого 2014 16:07
після того, як пролилось стільки крові, вже будь-яка іронія чи зневага відносно "мітингарів" не тільки недоречна, а й гріх, бо це просто плювок в тих хто загинув. Скільки ж виявляеться в нас людей з гаденькою, підленькою, холуйською ментальністю.
Петрович Показати IP 21 Лютого 2014 13:11
Забрати все в цих злодюг і повернути все що вивезлось і вивозиться в напрямку заходу, реприватизація тих об'єктів які належать обриганим , крисам які вчора чухнули від гніва народного!Не треба сприймати санкції від ЄС проти кількох маріонетки, бо награбоване вивозиться чартерами і вкладається вже в заморожені проекти на Заході.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2014 13:34
Мне жаль людей на майдане их жестко обманули, вот только они еще этого не поняли. К власти придут люди ничем не лучше нынешних, а вот убитых уже не вернешь( Будете жить как в евросоюзе, платить такие же высокие налоги как они. Но зарплаты у вас останутся те же. Правительство будет скованно обязательствами перед западом и не в силах ничего перечить, ведь таковы были условия прихода к власти. Думаете в Ливии и Сирии сейчас стало жить лучше? Я за смену правящего режима. Но. на кого? Покажите мне достойного кандидата! Мне жаль что все это происходит в моей стране(
Василь Показати IP 22 Жовтня 2014 15:35
Дякую. Вже 8 місяців...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus