USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Кривобуд» здадуть влітку 2009-го

3 Червня 2008 17:05

Як повідомляє репортер «Волинських новин», будівництво надземного переходу через залізничні колії до Варшавського ринку планується завершити до початку літа наступного року. Цю новину оприлюднив під час прес-конференції 3 червня Луцький міський голова Богдан Шиба.
За словами міського голови, зараз закінчується будівництво торговельного комплексу з боку Варшавського ринку. Натомість на завершальній стадії отримання дозвільної документації на будівництво аналогічного закладу з боку вокзалу - адже Львівська залізниця погодила пакет докементів, лишилося отримати тільки кабмінівську візу.
Богдан Шиба запевнив, що це справа - кількох тижнів. Окрім того, він визначив крайній термін здачі об'єкта - це початок літа 2009 року.
Довідково:
Надземний перехід від Луцького залізничного вокзалу до Варшавського ринку є одним із найвідоміших довгобудів у місті. Його почали зводити в 90-х роках за попереднього градоначальника Антона Кривицького. Невдовзі будівництво «заморозили», а народ охрестив споруду «Кривобудом» або «мостом Кривицького».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus