USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Криза «вдарила» і по Волинському бізнес-інкубаторі

10 Червня 2009 16:58
Влада Волинської області сприяє і сприятиме діяльності Волинського бізнес-інкубатору. Про це у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 10 червня розповів заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Василь Байцим.
 
«Ми всіляко підтримуємо і будемо підтримувати бізнес-інкубатор», – зазначив Василь Байцим. За його словами, область на співфінансування цього проекту виділила 300 тисяч гривень. «Будемо надіятись, що міська рада виконає свої зобов\'язання», – сказав заступник волинського губернатора.
 
Як він розповів, ці зобов’язання – співфінансування на 5% від загальної вартості проекту. Лише після виділення цих коштів Європейський Союз остаточно дофінансує Волинський бізнес-інкубатор.
 
Як проінформував пан Байцим, світова економічна криза торкнулася і діяльності підприємців, яких раніше набрав Волинський бізнес-інкубатор. Так, понад 15 чоловік «не втримались». Проте на думку посадовця, з тих, хто залишились, можуть вийти хороші бізнесмени.
 
Нещодавно був оголошений додатковий набір у бізнес-інкубатор. Ця установа, як стверджує Василь Байцим, може допомогти тим підприємцям, які, наприклад опинилися у скрутних умовах через валютні кредити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 10 Червня 2009 17:17
быльше див. http://vrbi.at.ua/index/0-9
Анонім Показати IP 10 Червня 2009 17:26
Коли буде конкретний звіт Байцима по його дітищу, яке прожирає державні та закордонні кошти? Скільки нових підприємців працює там? Які суми платять вони за оренду? Детальний звіт по використанню коштів? і т.д.
Байцим Показати IP 10 Червня 2009 18:18
Слушне запитання ))) Якби Ви - Аноміме назвались, та вказали б свою адресу, то я б Вам прислав всі звіти, які систематично надаються представництву Європейської комісії та відповідним контролюючим органам (хоч і не зобовязаний цього робити, до речі )...А підприємців, не "піжонів" та споживачів, а саме підприємців, які хочуть робити Свою справу ми завжди запрошуємо до співпраці і в інкубатор, і до себе особисто на прийом в ОДА для конструктивної фінансової підтримки та пошуку для них партнерів, інвесторів для їх бізнесу тощо...тільки соплі нікому витирати не збираємося...тим більше тим, хто в жмурки бавиться ) Успіху і Вам у вашій справі ...
Експерт Показати IP 10 Червня 2009 19:05
Розповіді про ефективність "бізнес-інкубатора" розраховані виключно на лохів та може ще на Дмитрука. Це розвод наівних європейців на гроші! Але ж навіщо своїх розводити? А геніальний Байцем тут як янус триликий - він з одного боку громадський діяч Василь якому дає кошти зам губернатора Василь Федорович відповідно до бюджету за який голосує депутат обласної ради Байцем! Корупція панове чистої води! P.S. Ще напевно він є в цьому проекті консультантом та читає лекції за "скромні гонорари" - викладацька діяльність! ;-)
Байцим Показати IP 10 Червня 2009 20:44
))) який Ви експерт, Аноніме?! Не всіх по собі треба судити...а мої доходи нехай вас не турбують - вони дійсно високі у порівнянні з середньою зар.платнею ) і я чесно їх декларую...та сплачую досить високі податки на них, як і всі волиняни та лучани, які щиро допомагають своєму бюджету та цій державі і людям, що хочуть не ховаючись в ній достойно жити та робити свій бізнес, свою справу і розраховувати на підтримку один одного ...
Анонім Показати IP 11 Червня 2009 09:25
to Байцим А Ви не надсилайте конкретно комусь, а просто викладіть Ваші звіти на веб-сторінці, щоб усі бажаючі могли ознайомитись і переконались у ефективності проекту. А то, дійсно, запитання виникають. Кошти витрачаються великі - громада повинна знати, як ефективно їх використовують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus