USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Кубок Любарта» зібрав спортсменів з усієї України. Фото

2 Листопада 2019 19:49
Сьогодні відбулося урочисте відкриття спортивного заходу, який у такому форматі відбувається у Луцьку вже вшосте.

Всеукраїнський відкритий турнір «Кубок Любарта» з тхеквондо (ВТФ) проходить у розділах «керугі» (спаринг) та «пумсе» (показові виступи-демонстрації базових технік). Водночас, у рамках спортивного свята, спортсмени позмагаються за Кубок України у розділі «пумсе».
Вчора, 1 листопада, змаганням передувала робота мандатної комісії – зустріч команд та їхня реєстрація, зважування, формування пар, заповнення протоколів тощо. Сьогодні ж, розпочалися перші поєдинки, у перерві між якими пройшла церемонія офіційного відкриття «Кубка Любарта».
Почесні гості змагань звернулися до учасників із вітальними словами. Зокрема, спеціаліст відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА Василь Литнянчин побажав усім міцного здоров’я, спортсменам – якнайкраще проявити свої вміння, а тренерам – витримки і терпіння.
Своєю чергою, виконувачка обов’язків директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міськради Катерина Шкльода зауважила, що спортсмени, які зібралися на змаганні такого рівня, – вже найкращі. Тому, незалежно від результату, вони можуть пишатися змогою виходити на ці татамі, демонструвати свої вміння, представляючи свій край.
Директорка КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Наталія Назарук з приємністю відзначила збільшення кількості учасників. Також вона подякувала тренерам і батькам, які працюють над розкриттям потенціалу наймолодших учасників турніру.
Організатор змагань Президент Волинського обласного осередку федерації тхеквондо (ВТФ) України Ярослав Мицюк, розповів, що до Луцька приїхало 318 спортсменів з 8 областей України. Наймолодші учасники 2014 року народження – їх двоє і вони продемонструють свої вміння у сімейних показових виступах. А найстаршому спортсмену трохи більше за 40 років. Це доводить, що тхеквондо чудово підходить для людей різного віку та підготовки.
На завершення офіційної частини, Ярослав Мицюк побажав спортсменам перемог та розвитку. Він подякував партнерам, які допомогли в організації змагань та вручив почесні відзнаки: начальнику відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА Ігореві Дмитришину, Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міськради, директорці КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Наталії Назарук, генеральній директорці ТОВ «КФ «Ярич» Тетяні Шермолович.
За тим, прозвучав державний гімн і організатори оголосили змагання відкритими. Після нетривалої перерви, під час якої спортсмени активно розминалися, змагання продовжилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus