USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Куди поїхати на море після Нового року 2022?

25 Листопада 2021 08:48

на море після Нового року

Коли новорічні свята закінчуються, нам доводиться знову поринати у нецікаві та сірі будні. Але ж так хочеться продовжити цю магію надовго. То ж не дивно, що багато туристів вирушають на море не тільки безпосередньо у новорічну ніч, але й відразу після неї. Тим паче, що у січні доступні кілька напрямків, що допоможуть пірнути з холодної зими в спекотне сонячне літо.

Весь перелік країн, зібраних нижче, рекомендує агентство Поїхали з Нами – до списку ввійшли 5 різних напрямків на будь-який смак та гаманець. Тож, нумо з’ясовувати, куди можна їхати на море, відсвяткувавши настання 2022 року?

Єгипет

Певно, найпопулярніший курорт для зимового відпочинку в українців. Ви можете навіть відсвяткувати Новий Рік в Єгипті, а потім залишитись це на тиждень, аби просто відпочити на березі моря. Правда, врахуйте, що не всі курорти країни підходять саме для пляжного відпочинку. В січні найкомфортнішими містами вважаються Шарм-ель-Шейх та Хургада – температура повітря тут може сягати +22-24 градусів.

Відсутність спеки та тепла погода – привід не відлежуватись на пляжі, а розбавити відпочинок екскурсіями. Тож обов’язково знайдіть час на те, щоб подивитись на: піраміди Гізи, стародавні міста, Долину царів тощо.

Об’єднані Арабські Емірати

Багато туристів їдуть в ОАЕ безпосередньо на святкування Нового року – адже на курортах країни це роблять з розмахом – святкові вечері в готелях та ресторанах, тематичні вечірки, феєрверки тощо. Втім, навіть після настання нового року кількість туристів тут не сильно зменшується.

Чому ж варто поїхати на море після Нового року саме в Об’єднанні Арабські Емірати? В першу чергу заради відмінного сервісу. Тут ви зможете почувати себе королями – обслуговування в готелях, ресторанах та сфері розваг спрямоване на те, аби клієнт залишився задоволеним.

Окрім того, в січні в ОАЕ спостерігається комфортна для пляжного та екскурсійного відпочинку погода. Ви зможете не тільки позагоряти на узбережжі, але й відвідати цікаві пам’ятки країни.

Найпопулярнішим курортом країни був і залишається Дубаї. Це сучасне комфортабельне місто, яке поєднало в собі красу природи, чистоту пляжів та сучасну урбаністику  -хмарочоси та величезні торгові центри тут просто вражають!

Мальдіви

Якщо ви шукаєте дійсно райський куточок планети, ви його знайшли. Відпочинок на Мальдівах – саме те, що потрібно, аби завершити святкування Нового року на позитивній ноті. Тим паче, що температура повітря та води тут ідеальна для пляжного відпочинку: +30 та +28 градусів відповідно.

Звісно, Мальдіви – недешеве задоволення. Навіть взимку ціни турів тут можуть відлякати туристів. Щоб трохи заощадити, ви можете шукати гарячі тури – якщо перед новорічними святами їх розбирають швидко, то на початку нового року охочих полетіти на відпочинок стає трохи менше.

До речі, саме взимку на Мальдівах спостерігається найкращий сезон для дайвінгу. Тож, якщо ви захочете урізноманітнити відпочинок активним проведенням часу, вирушайте на дослідження підводного світу Індійського океану.

Шрі-Ланка

Ще одна країна, де око тішиться від краси навколо. Білосніжний пісок, високі пальми, що ростуть на узбережжі, прозора блакитна вода з пологим безпечним спуском у воду. Шрі-Ланка ідеально підходить, як для відпочинку з друзями, так і для відпустки, проведеної сім’єю з маленькими дітьми.

На початку січня на острові сухо та комфортно. Температура повітря сягає +30-32 градусів, вода ж прогрівається до +27 градусів. Окрім пляжного відпочинку, ви також можете відвідати цікаві екскурсії. На Шрі-Ланці не так багато архітектурних пам’яток, але є безліч природніх – національні парки, печери, ліси, рисові поля тощо.

Занзібар

Завершує наш список ще одна екзотична країна. Головна перевага цього напрямку – менша популярність у порівнянні з Мальдівами чи Шрі-Ланкою. При цьому клімат у всіх цих країн дуже схожий, і на курортах Занзібару в січні температура повітря може сягати 30-33 градусів. У той час як вода прогрівається до +27-29 градусів.

Ціни на відпочинок тут варіюються від 1500 до 2500 за перебування у готелі з дво- чи триразовим харчуванням.

Курортні розваги тут ще не сильно розвинені – на Занзібар приїжджають туристи, які мріють більше про розслаблений та розмірений відпочинок на березі океану. Втім, за чимось цікавим ви можете вирушити до столиці – там є старі церкви, цікаві архітектурні пам’ятки та навіть будинок, у якому народився Фреді Меркьюрі.

Усі з перелічених вище країн відрізняються приємною теплою погодою навіть тоді, коли у нас панують морози. А тому ви можете обирати будь-який варіант та продовжувати святкувати настання нового року десь на березі моря чи океану, в компанії друзів чи своєї сім’ї. Гарних вам свят!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus