USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Куди дівають непотрібні ялинки лучани

13 Лютого 2015 12:17
Після завершення новорічно-різдвяних свят комунальники обласного центру сосни та ялинки, які викидають містяни, привозять до Луцького зоопарку.
Утім вже непотрібні дерева ще можна побачити і на смітниках, в парку тощо.

Працівники звіринця пишуть, що про свята вже всі забули, а святкові деревцята й нині допомагають тваринам.

Так, багата на вітаміни та мікроелементи хвоя заміняє взимку свіжу зелень. Тому «хвойні плантації» облаштували практично у вольєрах всіх тварин. А ведмеді мають навіть подвійну користь: їдять і бавляться ялинками та соснами.


Однак, під приціл фотоапаратів Інформаційного агентства Волинські Новини потрапили й інші картини. Менш відповідальні краяни викидають дерева навіть не в смітники, а поряд з ними.

Фото – 33-й квартал, Старе місто:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 13 Лютого 2015 14:04
Так в чомуж вина людей які винесли новорічні ялини і поклали біля смітників не везти ж їм їх в зоопарк, для того відповідна служба комунальних послуг повинна з відповідним транспортом проїхатись і зібрати ці ялини і відвезти в зоопарк, так повинні працювати комунальні служби , а не громадяни які платять немалі гроші за вивіз сміття і благоустрій прибудинкових територій за це повинні відповідати чи прибирати.
Роман до Лучанка Показати IP 13 Лютого 2015 14:53
100 %
Просто мама Показати IP 13 Лютого 2015 17:17
Працівники МЖК позбирали всі ялинки в своєму районі. Сама бачила як подрібнювали дерева в спеціальній машині.
Журналісту Показати IP 13 Лютого 2015 17:51
Такий розумник ти бачу! "Викидають дерева НАВІТЬ не в смітники, а кладуть біля". Якщо один чи максимум двоє втиснуть свою ялинку в бак, то побутове сміття буде валятись горами. Навпаки продумані лучани! Досвід, так сказать, бо як працюють комунальні служби всі знають
До автора Показати IP 13 Лютого 2015 17:52
Ок, наступного року запрусь в маршрутку з обсипаною ялинкою і поїду в зоопарк! Досить бути невідповідальним!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus