USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Терористи ІД погрожують нападами у Європі на різдвяні свята

26 Листопада 2017 22:11
Бойовики організації «Ісламська держава» погрожують вчинити терористичні акти під час ярмарків на Різдво у Франції, Німеччині і Великій Британії.

Через Фейсбук терористи розсилали листівки із фразою «Скоро на ваші свята». Повідомлення написані англійською, французькою там німецькою мовами, повідомляє Daily Mail.

Ця фраза написана з явним натяком на те, що Лондон може очікувати терористичного нападу в святковий період», - зазначає видання.

За інформацією Daily Mail, зображення ІД були перехоплені кіберкомпанією BlackOps Cyber.

На одному із зображень зображено бойовика ІД, який стоїть біля Санти на вулиці Лондона, а на іншому - людина із закривавленим ножем у руці на святковому ярмарку в Парижі.

«Публікація зображень відбулася після того, як німецька поліція заарештувала шістьох підозрюваних членів «Ісламської держави», які планували теракти на різдвяному ярмарку в Берліні», - наголошується в повідомленні.
Терористи погрожують нападами у Європі на різдвяні ярмарки

Американське агентство BlackOps Cyber спеціалізується на кіберрозвідці в Darknet (сегмент інтернету, до якого неможливо під'єднатися зі звичайного браузера. У мережі сконцентровані спільноти, що займаються торгівлею зброєю, наркотиками, торгівлею людьми та органами).

Нагадаємо, 23 листопада правоохоронці Франції затримали шістьох осіб, підозрюваних у підготовці нападів на різдвяний базар у місті Рейм. Різдвяний базар в Реймсі відкрився 23 листопада і закриється 27 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus