USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Куди звертатися волинянам, коли поліцейські порушили їхні права

15 Травня 2017 15:28
Представник Управління забезпечення прав людини працює на Волині, інформують на сторінці патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених голови з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності Андрій Яцук, який до того успішно служив в лавах Патрульної поліції Луцька, слідкує на Волині за дотриманням прав і свобод людини працівниками поліції при забезпеченні заходів з підтримання громадської безпеки і порядку, під час виявлення та розкриття злочинів, запобігання адміністративних і кримінальних правопорушень та протидії злочинності, досудового розслідування кримінальних правопорушень, виконання інших завдань, покладених на поліцію

Також він здійснює контроль за роботою органів і підрозділів поліції з охорони осіб, затриманих за підозрою у скоєнні кримінальних злочинів, осіб, щодо яких застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, та засуджених осіб, їх доставки під час досудового слідства, проведення з ними слідчих дій, розгляду справ в судах, забезпечення виконання постанов суду про адміністративний арешт.

Нагадаємо, що Управління забезпечення прав людини (УЗПЛ) функціонує в структурі апарату Національної поліції України, до його складу входять представники різних областей.

Основним завданням підрозділу є забезпечення контролю за дотриманням прав і свобод людини в поліцейській діяльності.

Якщо Ви бачите дії працівників Національної поліції, що порушують права людини чи маєте пропозиції щодо удосконалення роботи органів Національної поліції у сфері дотримання прав людини, звертайтесь до представника Управління:

• адреса: м. Луцьк, вул. Винниченка 21; вівторок з 14:00 до 18.00 та четвер з 09:00 до 13.00.

• телефони: +380 50 492 75 95 , (0332) 742 396.

• соціальна мережа Facebook за посиланням: facebook.com/uzpl.volyn.

• електронна пошта: [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
досить скігліти Показати IP 15 Травня 2017 15:32
А куди звертатися поліцейським, якщо наші "европейці" порушили їхні права? Перш за все нагадайте нашим громадянам про їхні обовязки, а потім вже плачте про їхні "порушені права"...
не свісті до досить скігліти Показати IP 15 Травня 2017 18:57
в першу чергу "слугам народу " слід нагадати про їхні обовязки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus