USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кухня Євромайдану вражає масштабами. ФОТОРЕПОРТАЖ

13 Грудня 2013 11:01
Десятки волонтерів з усієї країни готують їжу мітингувальникам. Про це повідомляє ТСН.

У Будинку профспілок в Києві українці влаштували «польову» кухню Євромайдану. Десятки волонтерів з усієї країни готують тут їжу для замерзлих мітингувальників. Серед охочих допомогти на кухні є люди як з заходу країні, так і зі сходу та півдня. Люди різних професій на деякий час перекваліфікувалися у кухарів. Серед таких трапляються навіть священики.

Кухня Євромайдану вражає масштабами: там працюють близько 70 людей, продукти щодня привозять коробками.

Це хліб, ковбаса, фрукти з овочами, вода, чай та кава, й навіть консервація. Зазначимо, розблокований Євромайдан перейде на повноцінне 3-разове харчування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ежен Потьє (перекл. Показати IP 13 Грудня 2013 11:15
Повстаньте, гнані і голодні Робітники усіх країв! Як у вулкановій безодні, В серцях у нас клекоче гнів! Ми всіх катів зітрем на порох... Повстань же, військо трударiв! Все нам забрав наш лютий ворог, Щоб все вернути час наспів. Приспiв: Чуєш: сурми заграли! Час розплати настав. В Інтернаціоналі Здобудем людських прав! Двiчi Не ждіть рятунку ні від кого: Ні від богів, ні від царів! Позбудеться ярма тяжкого Сама сім’я пролетарів. Пусті слова про «право бідних»!.. Держава дбає не про нас. Нас мали за рабів негідних... Доволі кривди і образ! Приспiв В склепах загарбані віками Лежать заховані скарби: Все те, що надбане трудами, Слізьми голодної юрби. I так визискуваним буде Робочий люд багато літ! Широкий світ... а всюду, всюди Безсильне — право, сильний — гніт. Приспiв В нужді та в утисках ми бились, А з наших жил точили кров. Над нами багачі глумились, А ми... корилися їм знов. Скидаймо ж гніт, ганьбу і маску: Вже промінь щастя нам засяв. Не треба прав без обов’язку I обов’язку, що без прав! Приспiв Лиш ми, робітники, ми — діти Святої армії труда, Землею будем володіти, А паразитів жде біда!.. Тоді, як грім під час негоди Впаде на голову катів, Нам сонце правди і свободи Засяє в тисячах огнів. Приспiв
санстанція Показати IP 13 Грудня 2013 11:32
Так пішли б вже і Бесарабку б захопили, чого мелочитись...?:) Свинарник!!!
neZlobin Показати IP 13 Грудня 2013 11:36
Бідна, несчасна, голодна... країна!:) Он які відгодовані готують! Погано їм живеться? Так як подивишся скільки людей і як таряться в магазинах, маркетах, то тільки одне напрошується - ви від жиру скаженієте!
знаючий Показати IP 13 Грудня 2013 12:07
Да. Ці жиртрести - халявщики ще не скоро розійдуться
Анонім Показати IP 13 Грудня 2013 12:19
за чей счёт этот банкет?
Анонім Показати IP 13 Грудня 2013 12:28
щось у Луцьку бомжів не видно,мабуть всі вже намайдані в Києві,а що на халяву везуть,вдівають,кормлять,тільки кричи "банду геть,юлі волю"спати є де їсти дають,що ще безхатченку треба.
питання Показати IP 13 Грудня 2013 12:40
Сестра, имя спонсора!!!! Чи,може, спонсорує дядя з-за бугорка?
Анонім Показати IP 13 Грудня 2013 13:11
та америкоси гроші дають,де яка в світі заворуха і вони вже там,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus