USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кулаком в обличчя жінці: на Кіровоградщині побилися члени виборчої комісії. Відео

8 Вересня 2020 08:43
В Олександрії, що на Кіровоградщині, прямо під час засідання територіальної виборчої комісії виник конфлікт, який завершився бійкою.

Інцидент трапився в неділю, 6 вересня. Про це розповіла місцева журналістка Ірина Балашова, передає 24 канал.

Передумовою до інциденту стало те, що члени ТВК розглядали постанову про утворення виборчих округів. Однак альтернативний документ голова комісії не хотіла розглядати.

За її словами, зрештою виникла словесна перепалка, що переросла в бійку між членом територіальної виборчої комісії Олександром Іванем і представником «Опозиційної платформи – За життя» Олегом Банківським. А розпочалося все після того, як у залі з’явилася жінка в зеленому вбранні (юрист за договором).
Та сама жіночка-юрист у зеленому вбранні

Конфлікт розгорівся після заяв жінки в зеленому:
У підсумку дісталося одній із жінок – їй прилетів удар в обличчя. Балашова припускає, що це чийсь сценарій.

Дивіться відео бійки під час засідання ТВК в Олександрії
Щодо округів, то постанову про їхнє утворення все ж ухвалили – мають з’явитися 5 нових. Але перед цим члени комісії зафіксували невиконання своїх службових обов’язків з боку голови комісії Валентини Вечірко. Опісля голосами вирішили, щоб засідання провів Олександр Івань.

Сама ж Вечірко разом із вищезазначеною юристкою в зеленому зазначили, що оскаржуватимуть постанову про утворення виборчих округів у суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus