USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Куля наздогнала убивцю волинського десантника, - ЗМІ

10 Листопада 2014 13:47
Луганський терорист, який убив волинського десантника, прожив недовго.

Так, 6 листопада в Луганську поховали такого собі «Влада Москвича» — Владислава Мацкевича (чи Моцкевича), колишнього міліціонера, убивцю волинського десантника Володимира Якобчука. Про це повідомляє «Нововолинськ діловий».

Нагадаємо, Володимир Якобчук (на фото) загинув у бою на Луганщині. Уранці 17 червня на чолі групи із трьох БТР він вирушив на підмогу батальйону «Айдар» і живим не повернувся.

17 червня у соцмережі бойовик виклав фото й відео підбитих бетеерів. І похвалився: це він сьогодні завалив 10 «бандерлогів», описавши криваві подробиці.

Зверненнями у соцмережах глум над загиблими не завершився. На 9-й день після загибелі Володимира Якобчука родина отримала листа від його вбивць.

Десантники Володиної бригади заприсяглися помститися за загибель побратимів. І тепер вони точно знали, кому саме. Тож Мацкевич підстрахувався, видалив у соцмережі деякі записи… й надалі дописував під ніком "Влад Москвич".

Кара людська чи небесна Мацкевича таки знайшла.

6 серпня бойовики з російського загону "Заря" втратили з ним зв'язок, а на початку листопада такий собі "Егор Русский" виявив тіло свого бійця.

Невдовзі на сторінці "Москвича" з'явився запис: "Моцкевич Владислав. Луганск. Пропал безвести 6 августа. На днях найден и опознан. Причина смерти - пулевое ранение на поле боя. Позывной — ГНОМ. Военнослужащий развед взвода бат. "ЗАРЯ" ЛНР. Прощание в 11:00 у него дома по адресу: Луганск, кв.Пролетариата Домбасса, д.17" ("Домбасса", саме так і написано).

Записи і фотографії Мацкевича свідчать, що він служив у луганській міліції (вочевидь, у внутрішніх військах), був учасником Антимайдану, запеклим ненависником "бандерівців" і готувався вбивати своїх співвітчизників ще у січні 2014-го.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Володимиру Якобчуку в березні виповнилося 27 років, служив у 80-й окремій повітряно-десантній бригаді (80-й аеромобільний полк). Із 2010 року був на контрактній службі, зокрема, й у миротворчих військах ООН.

Удома лишились батьки, дружина і двоє синочків.

Нині в скруті перебуває молодший брат покійного героя – Микола. Він хворий на ниркову недостатність, яка сягнула уже 4 ступеня. Життя юнака - в небезпеці та потребує негайного операційного втручання лікарів. Свою нирку готова віднині єдиному синові віддати матір.

Як повідомлялося, Володимир пішов у військо, аби врятувати хворого брата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus