USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Культурі Турійщини у 2009-му грошей не вистачить

19 Січня 2009 18:24
Під час чергової сесії Турійської районної ради депутати прийняли бюджет району на 2009 рік. Про це 19 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів у коментарі «ВН» голова місцевої райради Орест Василишин, згідно з головним фінансовим документом району, нестача коштів, пов’язаних із кризою, найзначніше відіб’ється на галузі культури. «Нам тут найбільше не вистачить», – переконаний він.

За словами очільника райради, освіта і медицина Турійщини «закриті більш-менш нормально», чого не можна сказати про органи місцевого самоврядування – управліннях по сільських і селищних радах. «Зарплати заплатимо, а на соціально-економічний розвиток не дамо», – розповів Орест Василишин.

Щоправда, уточнив пан Василишин, у районному бюджеті закладені кошти на реалізацію як обов’язкових п’яти проектів у рамках програми «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus