USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Купалися без нагляду, поки батьки були п'яні: на Волині з сім'ї вилучили дітей

8 Серпня 2022 13:50
У Володимирі п'яні батьки не дивилися за дітьми, коли ті купалися у водоймі. Дітей із сім'ї вилучили.

Про це повідомила начальниця сектору ювенальної превенції ГУНП у Волинській області Інна Остапович.

7 серпня 2022 року до чергової частини Володимир-Волинського районного відділу поліції ГУНП у Волинській області надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що на одній з водойм міста Володимир купаються малолітні діти без будь-якого нагляду та догляду.

Виїздом на місце події поліцейських Володимир-Волинського районного відділу поліції ГУНП у Волинській області, представників районної служби у справах дітей та Володимир-Волинського центру соціальних служб встановлено, що батьки малолітніх осіб перебували у стані сильного алкогольного сп'яніння, не здійснювали нагляду та догляду за дітьми.

Батьки раніше притягувалися до адміністративної відповідальності за факти неналежного виконання батьківських обов'язків.

З метою захисту прав, законних інтересів дітей прийняте рішення про вилучення малолітніх осіб у батьків та передачу іншим законним представникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus