USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Купити чоловічі джинси*

13 Травня 2021 16:53
Джинси чоловічі – річ, яка стала майже обов’язковою в гардеробі будь-якого хлопця і чоловіка. Популярність і попит на ці штани пояснюється практичністю, надійністю й універсальністю. Давайте з’ясуємо, чому це дійсно так і які види джинсів зараз існують.

Джинси – найбільш практичний одяг ХХІ століття

Джинси використовуються практично у всіх повсякденних образах. Крім цього, деякі компанії допускають в дрес-коді використання подібного типу одягу. Їх можна носити в поєднанні з класичними сорочками та толстовками худі, туфлями і кросівками, пальтами і спортивними вітрівками. Джинси – приклад універсальності одягу.

Джинси чоловічі – види

Сьогодні різноманіття моделей змусило виробників і дизайнерів позначати колекції, які по-своєму відрізняються одна від одної. Але ми поговоримо конкретно про три найпопулярніші:

Skinny fit джинси;

Loose fit джинси;

Slim fit джинси.

Перші – наймолодші, тому прижилися в основному серед молодих хлопців. Це вузькі джинси, що облягають ноги. Часто можна їх побачити на любителях bmx’ів або на скейтбордистах. Щільна тканина захищає ноги від сильних ударів об тверду поверхню.

Loose fit – для тих, хто любить вільні, масивні моделі. Підходить повним чоловікам.

І найпопулярніша модель – slim fit. Вона підходить абсолютно всім типам фігури і віковим групам. Це прямий, злегка приталений крій з середньою або високою посадкою.

Купити популярні чоловічі джинси

Інтернет-покупки стали настільки популярні, що залучили на свої простори навіть чоловіків. Такі популярні бренди як: Pepe Jeans, Tom Tailor, Medicine, Cross Jeans, Tommy Jeans, Guess, Mango Man, Wrangler, Lee, Product by Jack & Jones та інші – вже давно публікують свої новинки спершу на сайтах, тому, щоб виглядати актуально, здійснювати покупки краще онлайн.

Інтернет-магазин Answear.ua пропонує вам купити джинси на будь-який смак. Розмір, колір, тип крою, ціна – це фільтри, які допоможуть вам скоротити час вибору і пошуку одягу.

Якщо ви не знаєте, який розмір вибрати або у вас є інші питання, ви можете поставити їх нашим консультантам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Devis Показати IP 14 Травня 2021 11:21
Нарешті нормальні новини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus