USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Курив у ліжку й підпалив матрац: у Ковелі горіла квартира

9 Листопада 2022 10:51
8 листопада на Волині трапилося дві пожежі в житловому секторі – горіли квартира у Ковелі та господарська споруда в Луцьку.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

О 18:07 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерхівці на вулиці Володимирській у Ковелі.

За 7 хвилин після виклику до місця події прибули рятувальники 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля. З’ясувалося, що в квартирі на першому поверсі горить матрац, виділяючи отруйний дим. Мешканці горішніх квартир самостійно залишили задимлені помешкання.

Рятувальники локалізували горіння о 18:26, ліквідували – о 18:31. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність під час куріння 50-річного мешканця будинку.

О 20:21 рятувальники 25-ї ДПРЧ Луцька прибули за викликом на вулицю Героїв УПА, де горіла металева господарська споруда. Вогонь поширився дерев’яним оздобленням стін й сягнув стелі. Рятувальники локалізували горіння о 20:24, ліквідували – о 20:31. Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: пильнувати за справністю опалювальної техніки й електромережі, бути обережними під час використання відкритого вогню, не залишати без нагляду малолітніх дітей. У разі виявлення ознак пожежі викликайте пожежно-рятувальні підрозділи за номером 101.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus