USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кузьма у Луцьку розповів, що в України сумнівні перспективи

11 Березня 2011 14:51
Відомий український музикант, лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко пророкує Україні сумнівні перспективи на майбутнє, проте жити за кордоном не хоче.

Про це він говорив під час відео-чату на «ВН» у вівторок, 8 березня.

Кузьма розповів, що розуміє свою непотрібність у чужій країні, тому думки про життя в іншій державі він відкидає. Каже, що, якби таке бажання виникало, то він би вже «звалив» з України.

«Але перспективи в України дуже такі сумнівні. Мене давить жаба, коли я чую, що в Грузії полегшили візовий режим. Там зміни, там зміни. Молдавію приймають вже в ЄС через скількись років, уявляєш?», – міркує він.

«І особливо, коли ти переїжджаєш на Схід України, то ти розумієш, що ту руїну ми просто не піднімемо. Ті люди не винні. Там дуже кльовий народ, на Сході, живе», – продовжує він.

«Вони висмоктали ті надра: вугілля, нафту, метал. Насрали величезні купи, які просто неможливо з лиця землі якось забрати. Воно виглядає, як марсіанський ландшафт: екології ноль, і там в тому всьому ще живуть люди», – констатує музикант.

Проте у «політичну кухню» Кузьма йти наміру не має, мовляв «гордий досвід» своїх колег по музичному цеху Святослава Вакарчука і Руслани переконав його, що «не варто лізти туди і позоритися».

ЧИТАТИ ТЕКСТ ВІДЕО-ЧАТУ З КУЗЬМОЮ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 11 Березня 2011 15:49
Кузьма млолдець. Правильно каже. Недавно по 5-му був репортаж про поліцію в Грузії...Я просто від білих заздрощів давився...А ще зовсім недавно у них було ще гірше як у нас. А зараз...- незрівняти. Респект грузинам!
Кузьма - 2 Показати IP 11 Березня 2011 18:34
В Кузьми з його талантами зубного техніка теж перспективи туманні.
Солдат Показати IP 11 Березня 2011 18:58
Ищут безумные перспективы.Слепые и глухие.Все бредят Западом.Так ничего и не поняли. А в храмах начался ВЕЛИКИЙ ОЧИСТИТЕЛЬНЫЙ ПОСТ.
Зітри мої пісні - я продався! Показати IP 12 Березня 2011 08:20
У свій час це гасло із фото Кузьми в мундирі поліцая гуляло по інету. Цей запроданець став не потрібен своїм хазяїнам - от і спереживався бідолаха!
сява Показати IP 12 Березня 2011 09:57
а в синагоге читается талмуд...и что?
M Показати IP 13 Березня 2011 18:47
Піст - річ індивідуальна. Необхідна, але людина має постити тоді, коли має вирішити якість складні питання, чи отримати відповідь від Бога. А постити тільки тому, що так хтось придумав і церква так сказала в примусовому порядку - бред.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus