USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Квадрокоптери, автомобіль та пошукові прожектори: три військові частини отримали допомогу від міськради

13 Лютого 2024 16:10
Сьогодні одразу три військові частини Збройних сил України отримали матеріально-технічну допомогу від Луцької міської ради.

Зокрема, для потреб військовослужбовців в/ч А1008 (2-го стрілецького батальйону) передано 12 акумуляторів різної модифікації, 2 квадрокоптери DJI Mavic 3 Fly More Covbo та 8 автомобільних шин, інформують у міськраді.

Читати ще: Луцька міськрада закупила 20 комплексів контрбатарейної розвідки «Сова

Позашляховик Volkswagen та 10 лазерних пошукових прожекторів отримали від міського голови Ігоря Поліщука представники 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації.
«Машину та прожектори військові будуть використовувати для боротьби з різними літальними безпілотними апаратами типу shahed, які, не дай Боже, можуть бути поряд з нашим містом чи на території нашої області. Нам надійшов запит на кілька таких автомобілів, зараз придбали один. Ще закупимо спеціальні зарядні станції та ще один автомобіль і передамо згодом», – сказав міський голови.

Також три потужні прожектори отримали сьогодні й військовослужбовці в/ч А0864.

Зауважимо, нещодавно нову партію допомоги від Луцькради передали для потреб військової частини А7028.

Зауважимо, що Луцьк за кількістю витрачених коштів на закупівлю БПЛА посідає четверте місце в Україні, а за кількістю переданих – шосте. Цього року на потреби ЗСУ з бюджету громади спрямують не менш як 500 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 13 Лютого 2024 16:46
борода в дідугана зачьотна! Красава.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus