USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяного вимагають зробити тренером національної збірної

13 Липня 2016 20:02
Петицію про призначення тренером збірної України по футболу наставника «Волині» Віталія Кварцяного зареєстрували на сайті президента України.

«Про призначення тренером збірної України Кварцяного Віталія Володимировича», – так називається одна з електронних петицій, офіційно зареєстрованих у відповідному розділі на сайті президента України. Триває збір підписів, номер петиції – 22/025613-еп, її подано 23 червня.

«У зв’язку з провальним виступом національної збірної України з футболу на Євро-2016 у Франції прошу внести кандидатуру та призначити тренером збірної України Кварцяного Віталія Володимировича. Кварцяний Віталій Володимирович, будучи тренером футбольного клубу «Волинь», довів усім, що йому під силу бути тренером, який може з простих хлопців зробити світових зірок. У нього в команді завжди грають хлопці з вірою у перемогу в кожному матчі. Всі слухають і поважають тренера, а не хизуються, хто яку машину купив чи де віддихав у відпустці, як гравці провідних команд чемпіонату України. Прошу підтримати його кандидатуру і призначити тренером збірної України. Нам потрібно показати Європі, хто такі Українці і як треба грати у футбол».

ЧИТАТИ ЩЕ: ЕКСТРАСЕНСИ ПРО КВАРЦЯНОГО. ВІДЕО

Чітко і ясно

А головне – логічно, якщо пригадати, скільки «збірників» скількох країн пройшли через Кварцяного у «Волині». Ну от навмання візьмімо: Нагорняк, Кравченко, Ковалець, Дуднік, Шиков, Лужний, Тимощук, Хачеріді, Шевчук, Бікфалві, Бутко...

Тим часом про кандидатуру Кварцяного у високих кабінетах і не згадують, натомість Павелко розглядає навіть іноземця на цій посаді. Але якщо проаналізувати Чемпіонат Європи-2016, то Україні потрібен нині передусім тренер-мотиватор. Той, хто «запалить» на гру, той, у кого дисципліна буде в команді, той, хто вміє працювати із «зірками» так, щоб вони «світили» для всіх, а не для персональних контрактів.

Вам не набридло слухати після матчів виправдовування про те, що «очі не горіли»? Власне, козир тренера-мотиватора в тому, що у його команди очі завжди горять, його футболісти спраглі до гри, біжать, борються і по-доброму б’ються. Інколи тренер може перевернути гру однією фразою, влучно сказаною футболістам до і під час гри.

Це слово швидше «дійде» до гравців тоді, коли той, хто його промовив, має беззаперечний авторитет у футболістів, коли правила, запроваджені в збірній, – одні для всіх.

Національна збірна – це колектив «зірок», які тягнуть ковдру кожен на себе. І це природно. Але коли «зірковості» в команді забагато, це псує атмосферу. Та так, що збірна посмерджує зверхністю і невиправданим апломбом.

Назвете, крім Кварцяного, когось із сучасних українських тренерів, які одночасно зможуть запалити, пояснити і вгомонити наших «зірок»? А хтось інший знає стиль гри і сильні та слабкі риси всіх без винятку наших футболістів?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Бой Показати IP 13 Липня 2016 20:46
Кварц вправив би їм мозги і заставив би грати.
КРИВИЦЬКИЙ. А.Ф Показати IP 13 Липня 2016 21:09
Особисто знаю більше 30 років .Професіонал .вимогливий.фанат.Цілком достойна кандидатура.не буде соромно за нього
Королева Вікторія Показати IP 13 Липня 2016 21:26
Нефіг дешевити - осінню буде вакантною посада Президента США !
Лучанин Показати IP 13 Липня 2016 23:47
Сьогодні не 1 квітня. Рівень - клуб "Боратин"
Справедливий Показати IP 14 Липня 2016 07:08
Тоді твій рівень-- Олика 2 відділення.
Зоря Показати IP 14 Липня 2016 09:16
Реально піжонів би приземлив
Анонім Показати IP 14 Липня 2016 09:18
Правильна петиція! А ось ця мене розвеселила https://petition.president.gov.ua/petition/26165
Шпиндель Показати IP 14 Липня 2016 09:34
А яким боком Президент до ФФУ? .
Знавець Показати IP 14 Липня 2016 20:54
Він вже пробував вставляти мозги в Кривому Розі. Тікав, не оглядаючись. Самодур!
спорт фанат Показати IP 19 Липня 2016 21:17
петицію написали такіж як кварц хворі люди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus