USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Після гри з Шахтарем Кварцяний дозволив футболістам вина та жінок

4 Травня 2015 22:43
Після бойової нічиєї з донецьким «Шахтарем» тренер луцької с Віталій Кварцяний пообіцяв дозволити своїм футболістам все. «Як тим гладіаторам, які після боїв залишилися живими, давали вина та жінок, так і футболістам, дозволю все», - жартома зазначив він.

Про це стало відомо під час прес-конференції з головними тренерами обидвох команд, що відбулася сьогодні, 4 травня, після напруженої гри.

«Найголовніше у футболі – це той факт, коли команди ведуть серйозну гру. Тоді кінцевий результат виглядає по-футбольному цікавим. Матч був напруженим з перших хвилин, адже важко грати з такою сильною командою, як «Шахтар», котра з роками не загубила своїх хороших якостей», - охарактеризував сьогоднішній поєдинок Віталій Кварцяний.
Він зазначив, що через травми з гри практично «випало» багато футболістів «Волині», як от Бабатунде, Польовий, Шабанов, Парцванія, що дещо вплинуло на загальний результат поєдинку. Окрім цього, на думку тренера, віддавання значної переваги у грі саме обороні, не давало можливості для команди грати одним диханням.

«В футболі так буває, що щастить тим, хто хоче реалізувати свої позитивні плани. Сьогодні нам вдалося потішити вболівальників, бо для того ми й граємо, аби вболівальники отримували задоволення й залишали стадіон радісними», - зазначив Кварцяний й додав, що після провальних для «Волині» матчів з «Ворсклою» та «Динамо» футболісти дещо потрапили в психологічну яму.

«Після гри з «Динамо» вони були пригнічені, бо нікому не подобається програвати. Однак, команда «Шахтар» настільки серйозна, що сам суперник змусив футболістів проявити власне самолюбство та найкращі футбольні якості, необхідні футболісту для саморозвитку», - зауважив Кварцяний.
А от на запитання, що головний тренер дозволить футболістам після напруженої гри, він пожартував, що, як гладіаторам після боїв, дозволить власним вихованця усе, зокрема вина та жінок.
Додамо, наприкінці прес-конференції до Віталія Кварцяного підійшов один із бійців батальйону «Айдар» і попросив, аби футболісти ФК «Волинь» залишили власні автографи та побажання на м'ячі, який згодом передадуть на схід.

«У «Айдарі» воюють багато волинських ультрас, тож їх такий нехитрий подарунок неабияк потішить», - сказав військовий.

На це головний тренер «Волині» відповів, що він і його команда обов'язково виконають прохання найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Самооборона Показати IP 5 Травня 2015 04:57
Волинь клуб який вже давно забув про честь. Продаються ігри своєї команди. От і зараз на відміну від чемодану грошей що привіз Шахтар взяли інший чемодан від Дніпра і( чи )Динамо. Стидно дививтись. Бачимо що можуть. Але лисий буй здає матчі.
ФК Адреналін до Самооборона Показати IP 5 Травня 2015 08:33
Тобі гі*но навіть не вистачило сміливості підписатись справжнім імям.Для справжніх волинян-Кварц як Лобановський для киян.Віталію Володимировичу-міцного Вам здоровя і щоб Ви не один рік збирали нас на Авангарді
коля Показати IP 5 Травня 2015 06:47
Як би не цей лисий не було б в Луцьку футболу взагалі. І зірок європейських ми б не бачили.і тебе б не було, бо коментував би ти свою банальну ерудицію.
ланцелот до самообор Показати IP 5 Травня 2015 09:03
Волинь боролося і грала у футбол, Мені однаково одержали вони за гру одну тисячу чи десять тисяч. Головне була гра і боротьба. А ти пропонуєш влаштовувати цирк і зливати матчі. Тобі повинно бути соромно і памятай про свою честь.
До самооборони Показати IP 5 Травня 2015 09:53
Подивися який Ваш "синій" оборонець в Кварца мяча просить... Під "мухою" в формі у місті, всім розповідає, що він тільки з прес-конференції... Йому що вдіти немає що, чому в камуфляжі, в Луцьку немає бойових дій. Позорисько...
Вболівальник до До самооборони Показати IP 5 Травня 2015 11:04
Хлопці не лийте на Самооборону.Воно нею підписалося щоб всіх собак на Самооборону вішати.В цієї москальської шль*ндри ноги не з Самооборони ростуть.
321 Показати IP 5 Травня 2015 16:31
Ну причому тут вино та жінки можна подумати вони голодні.
Люмпен Показати IP 5 Травня 2015 17:19
Я думаю,що скоро громадяни будуть організовувати оборону від Самооборони та Автомайдану
Vol Показати IP 6 Травня 2015 09:43
так він ж з Айдару!!якасамооборона?!!
Вболівальник UA Показати IP 6 Травня 2015 11:06
Футбол не цікавить ?! То про політику 3,14здіть на інших темах і сайтах стратеги диванні і патріоти до першої повістка військомату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus